Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Αλεξανδρούπολης»

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:32
469 0
Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 υπεγράφη η σύμβαση έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ Αλεξανδρούπολης» από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη και τον Πρόεδρο της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», κ. Απόστολο Αντωνούδη.

Με την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ και σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης του Χ.Υ.Τ.Υ. και την κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην Αλεξανδρούπολη, υλοποιείται ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο για την περιοχή μας καθώς ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αποκτά ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης απορριμμάτων.

Επίσης, την ίδια ημέρα παραδόθηκε προς έγκριση, από τον κ. Λαμπάκη στον Πρόεδρο της «Εγνατία Οδός Α.Ε», η μελέτη για το έργο «Είσοδος-έξοδος Δικέλλων», προϋπολογισμού 750.000€, η οποία εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και έχει ήδη κατατεθεί στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας και Θράκης. Το έργο που προβλέπει την είσοδο και έξοδο των οχημάτων από και προς τα Δίκελλα, αναμένεται να διευκολύνει την κυκλοφορία, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, και την ασφαλή απομάκρυνση των κατοίκων και επισκεπτών σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

Σχετικά άρθρα

Κορωνοϊός: Η Τουρκία επιχειρεί να προωθήσει στην Ελλάδα ασθενείς αλλοδαπούς

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Απριλίου 2020 0
Πληροφορίες για οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας να  προωθήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη μετανάστες, ασθενείς με κορωνοϊό – Εκτιμήσεις ότι οι σημερινές προκλητικές υπερπτήσεις συνδέονται…

Eναρξη λειτουργίας των χειμερινών τμημάτων του εργαστηρίου δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Νοεμβρίου 2015 0
Το Γραφείο Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας των χειμερινών τμημάτων του εργαστηρίου δημιουργικής…