Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτημάτων από τους δήμους για την πρόσληψη συμβασιούχων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή σύμβασης μίσθωσης έργου έως και 31/01/2022.

Σύμφωνα με Εγκύκλιο του ΥΠΕΣ   η προθεσμία ισχύει και για τα αιτήματα που αφορούν στις συμβάσεις μίσθωσης έργου, τα οποία υποβάλλονται απευθείας στο ΑΣΕΠ. Μετά δε την εκπνοή της ο ειδικός διαδικτυακός τόπος του ΥΠΕΣ δεν θα είναι διαθέσιμος για ανάρτηση σε αυτόν του σχετικού πίνακα και τυχόν αιτήματα που υποβληθούν, δεν θα ληφθούν υπόψη.

Υπενθυμίζεται ότι τα αιτήματα αφορούν τις κάτωθι κατηγορίες προσωπικού :

• Προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ) που προσλαμβάνεται για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων κατά τις διατάξεις του άρθ. 57 του ν. 4821/2021
• Προσωπικό ΙΔΟΧ άλλων ειδικοτήτων για το οποίο απαιτείται έγκριση της Επιτροπής της ΠΥΣ 33/2006 όπως ισχύει (όλοι οι φορείς), συμπεριλαμβανομένων των διευθυντικών στελεχών επί θητεία (ΝΠΙΔ)
• Προσωπικό για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μόνο σε περίπτωση αντικατάστασης απασχολούμενου λόγω αποχώρησης, κατόπιν σχετικής βεβαίωσης της ΕΕΤΑΑ.

ΠΗΓΗ www.e-dimosio.gr

Προηγούμενο άρθροΠ.Γ.Ν.Α: Αυξάνεται ο αριθμός των νοσηλευόμενων ασθενών με κορονοϊό
Επόμενο άρθροΚορονοϊός-Λύματα: Μείωση (-39%) του ιικού φορτίου στην Αλεξανδρούπολη