Υπηρεσίες «Έξυπνης Πόλης» στο Δήμο Αλεξανδρούπολης με την υλοποίηση της εφαρμογής «ClicknSpot»

Δημοσιεύτηκε στις: at 9 Νοεμβρίου 2017
537 0

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Δημοτών του, υλοποιεί τις υπηρεσίες Έξυπνης Πόλης της εφαρμογής ClicknSpot, στοχεύοντας στην άμεση επικοινωνία του Δημότη με τις Υπηρεσίες του και στη βελτίωση της καθημερινότητάς του κάνοντας χρήση της νέας τεχνολογίας και των δυνατοτήτων του κινητού τηλεφώνου.

Η εφαρμογή ClicknSpot αποτελεί ένα μέσο για τη δημιουργία ενός μοντέλου «Ψηφιακής Πόλης στο Δήμο Αλεξανδρούπολης», το οποίο διευκολύνει τη ζωή των Δημοτών, μέσω πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, για τις δράσεις και τη λειτουργία του Δήμου μας και παρέχει τη δυνατότητα άμεσης ενημέρωσης του Δήμου για τα αιτήματα των Δημοτών του.

Με τη χρήση του ClicknSpot οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν μια αναφορά στο γεωγραφικό χάρτη αποτυπώνοντας ένα πρόβλημα ή ένα συμβάν εντός του Δήμου με ταυτόχρονη άμεση ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής.

Οι αναφορές των Δημοτών καταχωρούνται στη διαχειριστική πλατφόρμα του Δήμου και οι Δημότες ενημερώνονται για την εξέλιξη της αναφοράς τους από την ίδια τη Δημοτική Αρχή μέσω του κινητού τους τηλεφώνου και της εφαρμογής ClicknSpot.

Επιπλέον με την εφαρμογή ClicknSpot δίνεται η δυνατότητα γεωχωρικής απεικόνισης όλων των σημείων ενδιαφέροντος, γεγονότων, εκδηλώσεων, τουριστικών και μη χώρων, κλπ που επιθυμούν οι φορείς να κοινοποιήσουν στους Πολίτες και αντίστροφα.

Για τη χρήση των υπηρεσιών της εφαρμογής ClicknSpot, μπορείτε να συνδεθείτε μέσω της πλατφόρμας https://clicknspot.com (η εγγραφή γίνεται δηλώνοντας μόνο ένα λογαριασμό email).

Οι Δημότες καλούνται να επικοινωνούν με το Δήμο μας για να αναφέρουν προβλήματα καθημερινότητας που εντοπίζουν ηλεκτρονικά, είτε μέσω της εφαρμογής κινητού τηλεφώνου Clicknspot είτε μέσω της δημοτικής ιστοσελίδας πατώντας το σχετικό σύνδεσμο, για την επίλυση των προβλημάτων της γειτονιάς τους.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη και σε Android και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store της Google

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.emindtech.clicknspot&hl=el

ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στο App Store.

Σχετικά άρθρα

Οι Αρβανίτες της ανατολικής Θράκης: ο αλλόφωνος Ελληνισμός (του Θεοφάνη Μαλκίδη)

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουλίου 2016 0
Είναι γεγονός ότι στην πορεία της Ελληνικότητας, μετέχουν Έλληνες και Ελληνίδες  από διαφορετικούς τόπους και γεωγραφικές προελεύσεις, με διαφορετικές τοπικές ταυτότητες…

138 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΜΘ (πανελλαδικά στους 608 οι διασωληνωμένοι – 2.018 νέα κρούσματα – 99 νέοι θάνατοι)

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Νοεμβρίου 2020 0
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2018 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο…

Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη συγκέντρωσαν εθελοντικά βοήθεια σε είδη, τα οποία προσέφεραν σε διάφορους φορείς και ιδρύματα

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Δεκεμβρίου 2018 0
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, προγραμμάτισε και υλοποίησε, για ακόμη…