ΠΑΜΕ Γραμματεία Β. Έβρου

Υπολειτουργεί το Ειδικό Σχολείο Ορεστιάδας. Ντροπή !!!

Αν και συμπληρώθηκε ένας μήνας από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς το Eιδικό σχολείο Ορεστιάδας υπολειτουργεί και οι 25 μαθητές του ακόμα περιμένουν τους δασκάλους τους.

Ένας μήνας πέρασε και στο σχολείο βρίσκεται μόνη της η Διευθύντρια και μια γυμνάστρια και απασχολούν λίγα παιδιά που μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν. Τα υπόλοιπα παιδιά δυστυχώς παραμένουν στα σπίτια τους.

Για να λειτουργήσει το σχολείο, άμεσα πρέπει να διοριστεί, βοηθητικό προσωπικό, Δάσκαλοι, σχολικός νοσηλευτής, , κοινωνική λειτουργός, ψυχολόγος, λογοθεραπευτής, εργοθεραπευτής

Για την απαράδεκτη αυτή κατάσταση η κυβέρνηση φέρνει τεράστιες ευθύνες . Εφαρμόζοντας τις εντολές της ΕΕ και των μνημονίων, με αναλγησία περικόπτει τα κονδύλια και από τα ειδικά σχολεία, στερώντας τα στοιχειώδη και από αυτά τα παιδιά με τα ιδιαίτερα προβλήματα.

Η Γραμματεία Έβρου του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών καλεί τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να συντονίσουν τα βήματά τους και αγωνιστικά να απαιτήσουν την τοποθέτηση του απαραίτητου προσωπικού για να ξεκινήσει η σχολική χρονιά και στο Ειδικό σχολείο Ορεστιάδας.

Ορεστιάδα 9/10/2015

Προηγούμενο άρθροΖαντανίδης Στέλιος: 6.5 χιλιάδες επιβάτες απο το εξωτερικό διακινήθηκαν απο το αεροδρόμιο ‘ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ’ της Αλεξ/πολης
Επόμενο άρθροΔωρεάν μαθήματα σε μαθητές γυμνασίων και λυκείων οργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Αλεξανδρούπολης