Υποψήφιος με τον συνδυασμό “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” , ο Δημήτρης Κολγιώνης

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:29
831 0

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Ποδαρικό με… το δεξί  για το 2019 μας έκανε  ο Δημήτρης Κολγιώνης,  ανακοινώνοντας επίσημα την απόφαση του  να είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης  με την παράταξη μας  “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” με επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη. 

Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη του και τον καλωσορίζουμε στην κοινή μας προσπάθεια!

Προχωράμε!

Κάθε μέρα περισσότεροι!

Κάθε μέρα ισχυρότεροι!

Καλή και Δημιουργική  Χρονιά με Υγεία! 


Στην δήλωση υποψηφιότητας του Δημήτρης Κολγιώνης αναφέρει:

Αλεξανδρούπολη 03/01/2019

Αγαπητοί μου συνδημότες

Από την προ-Καποδίστρια μέχρι και την  μετα-Κλεισθένη εποχή ήμουν, είμαι και θα είμαι ενεργός και έντονα πολιτικοποιημένος Δημότης .

Πάντα αγωνιζόμουν μέσα από την τοπική αυτοδιοίκηση για την πρόοδο και την προκοπή  του τόπου μου. Σιωπηλά, χωρίς τυμπανοκρουσίες και χωρίς καμία ιδιοτέλεια.

Το όνειρο μου ήταν και είναι  η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Τα τελευταία χρόνια νιώθω έντονα την στασιμότητα, την εγκατάλειψη και τον μαρασμό της υπαίθρου. Στεναχωριέμαι για τις χαμένες ευκαιρίες.  Τις αναξιοποίητες προοπτικές.

Με χαρά είδα την  νέα ελπιδοφόρα υποψηφιότητα της παράταξης του Γιάννη Ζαμπούκη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ”. Είδα νέους ανθρώπους, αισιόδοξους και χαμογελαστούς. Έτοιμους για προσφορά.

Αποφάσισα να συνταχτώ μαζί τους. Να τους προσφέρω την εμπειρία μου και να μου προσφέρουν την ενέργεια  τους για δυναμική προσπάθεια.

Να διώξουμε την απογοήτευση και να γεμίσουμε και πάλι ελπίδα για το αύριο.

Φίλες και φίλοι

Σας ανακοινώνω με χαρά ότι αποφάσισα και θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλεξανδρούπολης με την παράταξη “Δήμος για Ολους – Πρώτα Εσύ” και επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Ελάτε να δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να προοδεύσει ο τόπος μας και οι οικογένειες μας.

Γιατί πραγματικά αξίζουμε το καλύτερο!

Δημήτρης Κολγιώνης

Σχετικά άρθρα

Φώφη Γεννηματά: “Δυστυχώς το έργο στο αρχαιολογικό χώρο στη Μικρή Δοξιπάρα τα τελευταία 2,5 χρόνια είναι εγκαταλελειμμένο. 2,5 χρόνια χαμένα και για τον πολιτισμό”

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Ιουνίου 2017 0
Δήλωση Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κατά την επίσκεψη στο αρχαιολογικό χώρο στη Μικρή Δοξιπάρα:…

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έβρου πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Μαρτίου 2019 0
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου πραγματοποίησε την 1/3/2019 συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ.…

Το Υπουργείο Παιδείας επιχορηγεί τις 4 Μητροπόλεις της Θράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Δεκεμβρίου 2020 0
Με απόφαση της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, επιχορηγούνται οι 4 μητροπόλεις της Θράκης (Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ιερά Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής και…