Στον συνδυασμό του Γιάννη Ζαμπούκη , ο Παντελής Καλυμνιός

Δημοσιεύτηκε στις: at 30 Δεκεμβρίου 2018
552 0

Αγαπητοί μου συνδημότες

Οι προκλήσεις και οι προσκλήσεις των καιρών, απαγορεύουν στους πολίτες την απραξία και την αδράνεια. Αντίθετα επιτάσσουν ενεργοποίηση, ομαδική προσπάθεια και κοινή στόχευση.

Μόνο έτσι μπορεί να προοδεύσει ο Δήμος μας.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά έχει μετατραπεί σε ένα υγιές πάθος. Λατρεύω τον Πολιτισμό, τις τέχνες και τις εκδηλώσεις και έχω επενδύσει με ευχαρίστηση πολύ προσωπικό χρόνο και εργασία στην τοπική κοινότητα Αλεξανδρούπολης. Δεν αρκώ όμως μόνο εγώ για να πετύχουμε. Πρέπει να υπάρχει συλλογική εργασία και θέληση.

Είναι  ανάγκη όλων μας, να  συμπορευόμαστε μαζί με συνδημότες μας με φρέσκιες ιδέες και κυρίως όρεξη για δουλειά και δίψα για προσφορά.

Σε αυτή μου την αναζήτηση, βρήκα το πλέον ιδανικό  περιβάλλον που μπορεί να φιλοξενήσει τα όνειρα μου για τον αυριανό Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Βρήκα συμπολίτες με κοινό τρόπο σκέψης και κοινά οράματα.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω την απόφαση μου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης στις εκλογές του Μαΐου 2019 με την παράταξη “Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ” και επικεφαλής τον Γιάννη Ζαμπούκη.

Σας εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ!  Το 2019 να μας φέρει όσα ονειρευόμαστε!

 

Παντελής Καλυμνιός

Σχετικά άρθρα

Νέο Σημείo Κατάταξης στο Πετροχώρι Ξάνθης – Πιλοτική Λειτουργία Νέας Διαδικασίας Κατάταξης με την 2017Δ΄/ΕΣΣΟ

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Μαΐου 2017 0
Απο το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινωνεται 1. Ενημερώνουμε ότι με την 2017Δ΄/ΕΣΣΟ θα ξεκινήσει πιλοτικά η νέα διαδικασία κατάταξης με…

Νικόλαος Παναγιωτόπουλος: “Οι Ένοπλες Δυνάμεις κόβουν την όρεξη κάθε αλαζόνα επιβουλέα υπερασπιζοντας τα Εθνικά Δίκαια μας”

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Νοεμβρίου 2020 0
O Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρέστη σήμερα στην κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη,…