Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης , ο Δημήτρης Λαζόπουλος

Δημοσιεύτηκε στις: at 20 Δεκεμβρίου 2018
2027 0

Πριν λίγο τελείωσε η  συνάντηση ατόμων της ευρύτερης Κεντροαριστεράς και Αριστεράς (μεταξύ των οποίων Καΐσας και Φραγκούλης) όπου μετά από συζητήσεις όρισαν επικεφαλή της νέας παράταξης για τον Δήμο Αλεξανδρουπολης τον Δημήτρη Λαζόπουλο.

 

O κ. Λαζόπουλος γεννήθηκε το 1967 στην Αλεξανδρούπολη.

Αποφοίτησε ως αριστούχος από το Γενικό Λύκειο Σαμοθράκης.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Διδάσκει από το 1992 Οικονομία και Κοινωνιολογία στη Δημόσια και Ιδιωτική Εκπαίδευση στην Αλεξανδρούπολη.

Το 1999 και έως το 2001 διετέλεσε διευθυντής του υποκαταστήματος της GUARDIAN TRUST, εταιρία παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Το 2004 έως το 2005 υπήρξε συνεργάτης της Αναπτυξιακής Εταιρίας της Νομαρχίας Έβρου, ως υπεύθυνος επικοινωνίας του προγράμματος Επιταχυντές Επιχειρηματικότητας και Απασχόλησης.

Ανέπτυξε συνδικαλιστική δράση στο Πανεπιστήμιο, όπου διετέλεσα μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Υπήρξε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Θράκης.

Ως μέλος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, διετέλεσε για διαδοχικές θητείες μέλος και Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής.

Υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Τραϊανούπολης, και ως Δημοτικός Σύμβουλος ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων του Ν. Έβρου.

Υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και Διοικητής του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά άρθρα

Υποδοχή Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη & Δημήτρη Καρυπίδη στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Σεπτεμβρίου 2019 0
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Δημήτριο Κολγιώνη, Γιώργο Κιζιρίδη, Θεόδωρο Βουρδόλη, Ηλία Δαστερίδη και τον Γενικό…

Η ΔΕΥΑΑ δίπλα στον πολίτη

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Μαρτίου 2021 0
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι : Η Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στο κτίριο Διοίκησης λειτουργεί από τις…