Υπ. Εσωτερικών: Στην τελική ευθεία η προκήρυξη για τους δήμους

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:04
49 0

Στην τελική ευθεία μπαίνει η πολυαναμενόμενη προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στους δήμους μέσω ΑΣΕΠ.

Το υπουργείο Εσωτερικών, όπως έχει διευκρινίσει και ο ίδιος ο υπουργός Μάκης Βορίδης, σκοπεύει να κινηθεί με το σύστημα ”1:1” και για τη νέα προκήρυξη (μία πρόσληψη για μία αποχώρηση).

Σημειώνεται ότι η νέα προκήρυξη αφορά μόνιμες προσλήψεις σε δήμους, ΔΕΥΑ (Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχεύτεσης) και ειδικούς φορείς όλης της χώρας.

Ο νέος διαγωνισμός είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων, λαμβάνοντας υπόψη την «πείρα» της 3Κ/2018, στην οποία έλαβαν μέρος 128.000 υποψήφιοι.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δρομολογήσουν από τώρα τις ενέργειές τους, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους στο νέο διαγωνισμό.

Για την επικείμενη προκήρυξη είναι αναγκαίο, όσο ποτέ άλλοτε, η έγκαιρη δημιουργία Μητρώου πριν την έκδοση της έκδοση της προκήρυξης. Αυτό διασφαλίζει την χωρίς προβλήματα συμμετοχή των υποψηφίων.

Στο πλαίσιο αυτό, το workenter.gr προχωράει, διά μέσου της υπηρεσίας “Διορισμός ΤΩΡΑ“, σε μια σημαντική προσφορά. Με μία ετήσια συνδρομή, 30 ευρώ, ο υποψήφιος εξασφαλίζει τη δωρεάν δημιουργία Μητρώου για την προκήρυξη των δήμων.

Δύο σε ένα: αποκλειστική ενημέρωση για προκηρύξεις και θέσεις ανάλογα με την περιοχή και την ειδικότητα του συνδρομητή και ταυτόχρονα δωρεάν δημιουργία Μητρώου ή επικαιροποίησή του.

ΠΗΓΗ workenter.gr

Σχετικά άρθρα

Θρονική εορτή του Οικουμενικού Πατριαρχείου και εορτή του Πρωτοκλήτου Αποστόλου Ανδρέου (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Νοεμβρίου 2017 0
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΌΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΊΟΝ – ΤΟ ΠΑΡΆΔΟΞΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΊΑΣ ΜΗΤΡΙΚΌΣ ΦΙΛΆΔΕΛΦΟΣ ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΌΞΟΥ ΕΝΌΤΗΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΌΤΗΤΑ – ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΌΤΗΤΑ – ΑΡΧΙΔΙΑΚΟΝΊΑ Θρονική εορτή του…

Διανομή προϊόντων MONO σε δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Φεβρουαρίου 2017 0
Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης ως επικεφαλής εταίρος του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας ανακοινώνει ότι την εβδομάδα 20 έως 24 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί…

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τα υποκαταστήματα ΙΚΑ και ΠΕΔΥ στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τα οποία βρίσκονται στα όρια της λειτουργίας τους

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Ιουνίου 2016 0
Προς τον Υπουργό Υγείας Θέμα: Στα όρια της λειτουργίας τους βρίσκονται τα υποκαταστήματα ΙΚΑ και ΠΕΔΥ στο σύνολο της Περιφέρειας…