Στην τελική ευθεία μπαίνει η πολυαναμενόμενη προκήρυξη για μόνιμες προσλήψεις στους δήμους μέσω ΑΣΕΠ.

Το υπουργείο Εσωτερικών, όπως έχει διευκρινίσει και ο ίδιος ο υπουργός Μάκης Βορίδης, σκοπεύει να κινηθεί με το σύστημα ”1:1” και για τη νέα προκήρυξη (μία πρόσληψη για μία αποχώρηση).

Σημειώνεται ότι η νέα προκήρυξη αφορά μόνιμες προσλήψεις σε δήμους, ΔΕΥΑ (Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχεύτεσης) και ειδικούς φορείς όλης της χώρας.

Ο νέος διαγωνισμός είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων υποψηφίων, λαμβάνοντας υπόψη την «πείρα» της 3Κ/2018, στην οποία έλαβαν μέρος 128.000 υποψήφιοι.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δρομολογήσουν από τώρα τις ενέργειές τους, προκειμένου να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους στο νέο διαγωνισμό.

Για την επικείμενη προκήρυξη είναι αναγκαίο, όσο ποτέ άλλοτε, η έγκαιρη δημιουργία Μητρώου πριν την έκδοση της έκδοση της προκήρυξης. Αυτό διασφαλίζει την χωρίς προβλήματα συμμετοχή των υποψηφίων.

Στο πλαίσιο αυτό, το workenter.gr προχωράει, διά μέσου της υπηρεσίας “Διορισμός ΤΩΡΑ“, σε μια σημαντική προσφορά. Με μία ετήσια συνδρομή, 30 ευρώ, ο υποψήφιος εξασφαλίζει τη δωρεάν δημιουργία Μητρώου για την προκήρυξη των δήμων.

Δύο σε ένα: αποκλειστική ενημέρωση για προκηρύξεις και θέσεις ανάλογα με την περιοχή και την ειδικότητα του συνδρομητή και ταυτόχρονα δωρεάν δημιουργία Μητρώου ή επικαιροποίησή του.

ΠΗΓΗ workenter.gr

Προηγούμενο άρθροΈνας τυφλίτης κάνει «βόλτες» στην Κομοτηνή
Επόμενο άρθροΗ Ελλάδα στέλνει ισραηλινά drones στα τουρκικά σύνορα