ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΔΕΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΑΜΟΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Στο Δήμο Σαμοθράκης παραχωρεί η Πανσαμοθρακική Εστία Αθηνών, με Ιδιωτικό Συμφωνητικό Χρησιδανείου, το ΦΙΔΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ύστερα από το σχετικό αίτημα του με αρ. 6220/15-10-2020.

Το κτίριο παραχωρείται μαζί με τον εξοπλισμό του αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο, έκτασης 7 στρεμμάτων, για τα επόμενα 30 έτη, προκειμένου αυτό να αξιοποιηθεί από τον Δήμο ως χώρο πολιτισμού και αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, κος Νίκος Γαλατούμος, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του για αυτή την παραχώρηση. Ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανσαμοθρακικής Εστίας Αθηνών «Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ» και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της, κο Διογένη Παπανικολάου, ενώ συγχαίρει την Αντιδήμαρχο κα Αικατερίνη Καραμήτσου Γιαννέλου για την επιτυχή και ταχύτατη ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο θα αναδειχθεί και θα αποκτήσει υποδομές ώστε να αποτελέσει τον κύριο χώρο πολιτιστικών αλλά και αθλητικών εκδηλώσεων του νησιού!

Προηγούμενο άρθροΤζιχαντιστές στην πλάτη των στρατιωτών στον Έβρο βάζει ο Μητσοτάκης με την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου; ρωτάει το ΑΚΚΕΛ
Επόμενο άρθροΚαινούργιο μηχάνημα-σκούπα στη διάθεση του τομέα καθαριότητας του Δήμου Σαμοθράκης