Η Πανσαμοθρακική Εστία Αθηνών παραχωρεί το Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο στον Δήμο Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 3 Ιανουαρίου 2021
94 0

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΔΕΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΑΜΟΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΑΘΗΝΩΝ

Στο Δήμο Σαμοθράκης παραχωρεί η Πανσαμοθρακική Εστία Αθηνών, με Ιδιωτικό Συμφωνητικό Χρησιδανείου, το ΦΙΔΕΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ύστερα από το σχετικό αίτημα του με αρ. 6220/15-10-2020.

Το κτίριο παραχωρείται μαζί με τον εξοπλισμό του αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο, έκτασης 7 στρεμμάτων, για τα επόμενα 30 έτη, προκειμένου αυτό να αξιοποιηθεί από τον Δήμο ως χώρο πολιτισμού και αθλητισμού.

Ο Δήμαρχος Σαμοθράκης, κος Νίκος Γαλατούμος, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του για αυτή την παραχώρηση. Ευχαριστεί θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανσαμοθρακικής Εστίας Αθηνών «Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ» και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο της, κο Διογένη Παπανικολάου, ενώ συγχαίρει την Αντιδήμαρχο κα Αικατερίνη Καραμήτσου Γιαννέλου για την επιτυχή και ταχύτατη ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το Φιδέλειο Πνευματικό Κέντρο θα αναδειχθεί και θα αποκτήσει υποδομές ώστε να αποτελέσει τον κύριο χώρο πολιτιστικών αλλά και αθλητικών εκδηλώσεων του νησιού!

Σχετικά άρθρα

Σκουρλέτης: Συνάντηση με εκπροσώπους αμερικανικής εταιρείας για ΔΕΠΑ – LNG

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Δεκεμβρίου 2015 0
Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της αμερικανικής εταιρίας Cheniere, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα…

Παρατάθηκε η προσωρινή κράτηση των κατηγορούμενων για κατασκοπεία προς όφελος της Τουρκίας

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιουνίου 2021 0
Με βούλευμα που εξέδωσε χθες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου παρατάθηκε μέχρι την 18η Δεκεμβρίου 2021 η προσωρινή κράτηση των κατηγορούμενων…