Φιλανθρωπικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:44
464 0
Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει τις φιλανθρωπικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν εν όψει της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων.
1. Διανομή τροφίμων σε άπορες οικογένειες
Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου η Ιερά Μητρόπολη διένειμε σε 450 άπορες οικογένειες από τη Λύκοφη μέχρι τη Σαμοθράκη δέματα με τρόφιμα και κρέατα, όπως κάθε χρόνο.
 
2. Διανομή δεμάτων από τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ
Την εβδομάδα 16-20 Δεκεμβρίου η Ιερά Μητρόπολη σε συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ διένειμε σε 46 άπορες οικογένειες της Μητροπόλεώς μας δέματα με τρόφιμα.
3. Διανομή δεμάτων από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ και τον ΜΑΣΟΥΤΗ
Η Ιερά Μητρόπολη σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Αθηνών και τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ» διένειμαν σε 100 άπορες οικογένειες της Αλεξανδρούπολης δέματα με τρόφιμα σύμφωνα με τη Δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε».
4. Διανομή βρεφικών ειδών στα γεννηθέντα παιδιά του 2019 από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η Ιερά Μητρόπολη σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Αθηνών διένειμαν σε 180 οικογένειες της Μητροπόλεώς μας που απέκτησαν τέκνο μέσα στο 2019 βρεφικές πάνες, διάφορα βρεφικά είδη και παιδικές τροφές. Η δράση αυτή θα συνεχιστεί μετά τις εορτές του Δωδεκαημέρου.
5. Διανομή εκπαιδευτικού υλικού σε σχολεία από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Η Ιερά Μητρόπολη σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Αθηνών διένειμαν σε 150 μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Απαλού εκπαιδευτικό υλικό (τσάντες, μολύβια, τετράδια, μπογιές κλπ).
6. Διανομή παιχνιδιών στα παιδιά της Σαμοθράκης
Η Ιερά Μητρόπολη απέστειλε 150 σακούλες με παιχνίδια για μικρά παιδιά προς ενίσχυση του «Μαγικού Χωριού του Αη Βασίλη» που διαργάνωσε για πρώτη φορά ο Δήμος Σαμοθράκης.
Τέλος, ο Σεβ. Μητροπολίτης μας ευχαριστεί για τον κόπο τους και ευλογεί καθένα και καθεμία ξεχωριστά από τα μέλη των συνεργείων του Εράνου της Αγάπης που διενεργήθηκε με επιτυχία από 15-20 Δεκεμβρίου στην Ιερά Μητρόπολή μας. Ο Σεβασμιώτατος ευχαριστεί τους χριστιανούς της Επαρχίας μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Μητροπόλεώς μας και συνέδραμαν από το υστέρημά τους στον Έρανο της Αγάπης και εύχεται ο Χριστός να ευλογεί την ζωή και τα έργα όλων των κατοίκων της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά άρθρα

Αυξάνονται κατά 3,1 εκατομμύρια ευρώ οι πιστώσεις για τους μικρούς καλλιεργητές της ΠΑΜΘ μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Νοεμβρίου 2019 0
Μετά από αίτημα του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη…

«Βόμβα» Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ: Πιθανός πόλεμος με Τουρκία για Κύπρο – Θράκη μέσα στα επόμενα 10 χρόνια

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Νοεμβρίου 2016 0
Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ δεν είναι ένας καθόλου τυχαίος άνθρωπος, καθώς θεωρείται ένας “σύγχρονων” αντιλήψεων αξιωματικός, προερχόμενος μάλιστα εκ των…