ΦΩΤΟ- ΧΑΜΟΣ στο προφίλ της οπερατέρ που έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγα: «Να πεθάνεις σκύλα!»

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:28
378 0

Η Ουγγαρέζα δημοσιογράφος, Πέτρα Λάζλο, που απαθανατίστηκε να βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα την ώρα που αυτός, προσπαθεί μαζί με τους υπόλοιπους να περάσει τρέχοντας τα σύνορα, κρατώντας στην αγκαλιά του το παιδί του μετά την παγκόσμια κατακραυγή απολύθηκε.

Μολονότι απολύθηκε η κατακραυγή του κόσμου την κυνηγά και στα social media!

Η πράξη της προκάλεσε σωρεία σχολίων στο Διαδίκτυο με αποκορύφωμα αυτό ενός χρήστη του Facebook, οποίος «ανέβασε» μια φωτογραφία στο λογαριασμό του που δείχνει ένα μετανάστη να κρατάει το κομμένο κεφάλι της δημοσιογράφου ως τρόπαιο υπονοώντας πως ότι και να γίνει τίποτα δεν τους σταματά!

Η Πέτρα το αναδημοσίευσε στο προφίλ της και τα σχόλια έπεσαν βροχή! Οι χρήστες άρχισαν να τη βρίζουν χρησιμοποιώντας βαριές κουβέντες όπως ντροπή σου, να πεθάνεις σκύλα, ηλίθια, ψόφος. Έκπληξη προκάλεσαν όμως τα σχόλια χρηστών που της έλεγαν: Μπράβο! Συνέχισε έτσι,καλά τους έκανες, να πεθάνουν!

12009721_1522961737994549_7

paraskhnio

www.toxwni.gr

Σχετικά άρθρα

Παράνομη δράση τεσσάρων ατόμων οι οποίοι πραγματοποιούσαν συνταγογραφήσεις φαρμάκων

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Μαΐου 2017 0
Διακριβώθηκε η παράνομη δράση τεσσάρων ατόμων οι οποίοι πραγματοποιούσαν συνταγογραφήσεις φαρμάκων και εκτελέσεις των συνταγών, εν αγνοία των ασφαλισμένων, προκαλώντας…

Ο Αντιστράτηγος Π.Σ. Σωτήριος Τερζούδης παρέλαβε την Αρχηγία του Πυροσβεστικού Σώματος

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Φεβρουαρίου 2018 0
  Πραγματοποιήθηκε σήμερα 9 Φεβρουαρίου, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης, η τελετή…