Φώτης Μανούσης: “Για άλλη μία φορά εξαιρείται η Σαμοθράκη από τον διαγωνισμό των άγονων γραμμών για την περίοδο 2018-2019 που προκήρυξε το Υπουργείο Ναυτιλίας”

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Ιουλίου 2018
485 0

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτη της «SAOS FERRIES» κ. Φώτης Μανούσης 

ΕΞΑΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

Για άλλη μία φορά εξαιρείται η Σαμοθρακη απο τον διαγωνισμό των άγονων γραμμών για την περίοδο 2018-2019 που προκήρυξε το Υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 6 Αυγούστου στο Υπουργείο σύμφωνα με την προκήρυξη και δεν περιλαμβάνει την γραμμή του Λαυριου.

Προσωπικά πιστεύω πως οι εξαγγελίες και οι δεσμεύσεις του Υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουπλή για την γραμμή Αλεξανδρούπολης Σαμοθράκης Λαυριου ήταν ειλικρινείς .

Προφανώς αυτοί που υπονόμευσαν το έργο του Υπουργού προκηρύσσοντας την γραμμή στον προηγούμενο διαγωνισμό μόνο για ενάμιση μήνα αντί του εξαμήνου οπως ειχε δεσμευτεί ο Υπουργός, – ωστε να μην υπάρξει καμμία συμμετοχή, δεδομένου οτι καμμία εταιρία δεν θα συμμετείχε για 6 δρομολόγια – οι ίδιοι λοιπόν φρόντισαν να την εξαιρέσουν απο την νέα προκήρυξη. 

Και αν αυτά γίνονται στο Υπουργείο εδώ τι γίνεται?

Τι κάνει ο σύλλογος επαγγελματιών?

Τι λένε οι βουλευτές μας?

Τι λέει ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης ?

Δεν ρωτώ τι κάνει ο Δήμαρχος γιατι γνωρίζω πως αγωνίζεται ωστε με νόμο να επιβάλει την μεταφορά ανθρώπων και σκουπιδιών μαζί.

Σχετικά άρθρα

Ο Ελληνικός Στρατός μοίρασε σημαίες στα παιδιά που παρακολούθησαν την παρέλαση στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Μαρτίου 2018 0
Με λαμπρότητα εορτάστηκε η επετειος της 25η Μαρτίου 1821 στην Αλεξανδρουπολη Ξεχωριστή στιγμή στην Αλεξανδρουπολη ήταν η δωρεάν διανομή σημαιών…

Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Δεκεμβρίου 2017 0
Την Πρωτοχρονιά, Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018, εορτάζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρουπόλεως. Το απόγευμα της παραμονής Κυριακή 31…