Χίλια εξακόσια τριάντα επτά (1.637) κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων κατασχέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:07
368 0
Χίλια εξακόσια τριάντα επτά (1.637) κιλά όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, ενώ συνελήφθησαν έξι ημεδαποί ηλικίας 43, 41 ,37, 35, 32, και 29 ετών, για κατοχή και μεταφορά με σκοπό την πώληση – εμπορία της ανωτέρω ποσότητας οστράκων.
  Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον Λιμενίσκου Μαΐστρου σκάφος τύπου ”Μπλάβα”, του οποίου Κυβερνήτης ήταν ο 32χρονος, να προσεγγίζει το Λιμενίσκο. Παράλληλα βρισκόταν στην ξηρά (και συγκεκριμένα στη ράμπα καθέλκυσης σκαφών) Ι.Χ.Ε όχημα ιδιοκτησίας του 41χρονου καθώς και οι λοιποί ανωτέρω αναφερόμενοι, οι οποίοι κατελήφθησαν να μεταφορτώνουν την ποσότητα των οστράκων από το σκάφος στο Ι.Χ.Ε και ακολούθως συνελήφθησαν παρ’ ότι προσπάθησαν να διαφύγουν της σύλληψης.
  Το σύνολο των αλιευμάτων βρισκόταν σε εβδομήντα έξι σάκους, δεν συνοδευόταν από τα προβλεπόμενα έγγραφα αναφορικά με την προέλευσή τους και δεν υπήρχε η προβλεπόμενη επισήμανση σε αυτά.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε η ανωτέρω ποσότητα οστράκων το Ι.Χ.Ε. όχημα και το σκάφος.

Σχετικά άρθρα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ 28 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ; ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ; (γράφει Νικόλαος Παπανικολόπουλος)

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιουνίου 2018 0
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ :  ΥΠΑΡΧΟΥΝ 28 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ  ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΟΜΩΣ, ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ ; ΚΑΙ  ΠΟΣΑ ΑΠΟ  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ…

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης ζητάει μέτρα προστασίας στα σύνορα του Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαρτίου 2020 0
Επιστολή προς τον Υπουργό Υγείας, τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης…