Χαμός στο τελωνείο των Κήπων

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:18
407 0

Μεγάλη ταλαιπωρία και εκνευρισμός για τους Τούρκους τουρίστες που έκαναν το… «λάθος» να επισκεφθούν τη χώρα μας και ιδιαίτερα τον Έβρο. Στο τελωνείο των Κήπων, από το πρωί της Παρασκευής σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές, με εκατοντάδες οδηγούς στην αναμονή. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, η κατάσταση θα εξομαλύνονταν κάπως από το απόγευμα και μετά. Η έξτρα λωρίδα που δημιουργήθηκε από την Περιφέρεια έχει συμβάλει στη μερική αποσυμφόρηση της κατάστασης, ωστόσο, το ρεύμα από τη γείτονα ήταν τόσο μεγάλο χθες που ήταν αδύνατο, με τα σημερινά μέσα και δεδομένα, να υπάρξει ομαλή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Μάλιστα, κάποιοι αγανακτισμένοι από την αναμονή, αποφάσισαν να κάνουν αναστροφή και να γυρίσουν πίσω, σύμφωνα με όσα έγραψε στο facebook ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Χατζημιχαήλ:

«Ε μα τι ξεφτίλα, τι ντροπή είναι αυτή επιτέλους! Σήμερα και αύριο πραγματοποιείται η μεγαλύτερη έξοδος Τούρκων τουριστών και η χώρα και η περιοχή αναμένεται να υποδεχθεί εκατοντάδες χιλιάδες στο τελωνείο των Κήπων καταγράφοντας νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας από την γείτονα χώρα. Δυστυχώς όμως διαπιστώνεται έλλειψη στοιχειώδους προγραμματισμού και αδυναμία εξυπηρέτησης τους με αποτέλεσμα την πολύωρη ταλαιπωρία τους, τον εκνευρισμό, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που επιστρέφουν πίσω. Και μετά μιλάμε για τουρισμό, παλεύουμε για ανάπτυξη και προσέλκυση εταιριών και επενδύσεων στην περιοχή. Καληνύχτα Ελλάδα, καληνύχτα Αλεξανδρούπολη».

www.alexpoli.gr

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και του Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜΘ Αθανάσιου Τσώνη

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Ιουνίου 2020 0
Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού ΑΜΘ Αθανάσιο Τσώνη,…