Χιλιάδες μέτρα καλωδίων δημόσιου φωτισμού κλάπηκαν στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 1:20 μμ
301 0

Τη δημόσια καλωδίωση φωτισμού στους κόμβους Αετοχωρίου, Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Αγ. Κυπριανού, Περιφερειακού Μάκρης και του βορείου Κόμβου Διδυμοτείχου, εξαφάνισαν άγνωστοι! Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμή εκτιμήσεις πρόκειται για χιλιάδες μέτρα καλωδίων χαλκού αξίας άνω των 80.000 ευρώ. Ήδη από την Π.Ε Έβρου έχουν αποκατασταθεί τα καλώδια στους 3 πρώτους κόμβους, θα ακολουθήσει σύντομα η αποκατάσταση στον περιφερειακό Μάκρης, ενώ για τον βόρειο κόμβο Διδυμοτείχου, η αποκατάσταση θα γίνει μέσω άλλους έργου (αποκατάσταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού Έβρου) που αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα. Στο νέο έργο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτροβιτς ζήτησε να χρησιμοποιηθούν καλώδια αλουμινίου τα οποία δεν έχουν μεγάλη αξία για τους κλέφτες ενώ επίσης αποφασίστηκε τα φρεάτια από τα οποία περνούν τα καλώδια να σφραγίζονται.

Για το θέμα ρωτήσαμε τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Πέτροβιτς ο οποίος δήλωσε στο Alexpoli.gr ότι πρόκειται για μεγάλη ζημιά που ήδη αποκαθίσταται και ότι οι πολίτες αν αντιληφθούν ύποπτες κινήσεις τέτοιου είδους, θα πρέπει άμεσα να απευθύνονται στην αστυνομία.

Alexpoli.gr – Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Έβρου

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Έβρου «ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡ».

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Μαρτίου 2018 0
Συνάντηση με την Πρόεδρο του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Έβρου «ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΤΗΡ» Αγάπη Πετροπούλου και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχε ο…

Κλείνουν: θέατρα – γυμναστήρια – κέντρα διασκέδασης – παιδότοποι / Μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Μαρτίου 2020 0
Νέα δρακόντεια μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Στην επίσημη ανακοίνωση της ειδικής επιτροπής…