Χορήγηση βεβαιώσεων-πιστοποιητικών αμπελοκαλλιεργητή/παραγωγού για την έκδοση άδειας απόσταξης στεμφύλων έτους 2020

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:32
67 0

Εν όψει της νέας αποστακτικής περιόδου (2020) μικρών αποσταγματοποιών (διημέρων), που για τη φετινή περίοδο ορίστηκε από 16-10-2020 έως 16-12-2020, καλούνται οι αμπελοκαλλιεργητές της επικράτειας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι έχουν μέχρι 1 στρέμμα αμπέλι και επιθυμούν να πάρουν βεβαίωση παραγωγού, ώστε να μπορέσουν να αποστάξουν τα στέμφυλά τους, να προσκομίσουν τα ακόλουθα έγγραφα στο Αυτοτελές Τμήμα Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης:

  1. Αποδεικτικό για την ύπαρξη αμπελιού, όπως

α. Άδεια αμπελουργικού μητρώου ή

β. αίτηση ΟΣΔΕ στην οποία εμφανίζεται το αμπέλι ή

γ. οποιοδήποτε άλλο νόμιμο έγγραφο το οποίο αποδεικνύει την κατοχή αμπελιού (Ε9).

δ. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν αποδεικτικά , οι ιδιοκτήτες εισέρχονται με δύο (2) μάρτυρες προσκομίζοντας τις αστυνομικές τους ταυτότητες για την ταυτοποίηση ύπαρξης του αμπελιού.

  1. Αστυνομική Ταυτότητα
  2. Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).

Για την υποβολή της αίτησης είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου. Η αίτηση χωρίς φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου θα γίνεται μόνο με εξουσιοδότηση υπογεγραμμένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου, Λ. Δημοκρατίας 306, τηρουμένων των αποστάσεων και με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας. Οι κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων Τραϊανουπόλεως και Φερών θα πρέπει να απευθύνονται στα κατά τόπους γραφεία του Δήμου, για την υποβολή των αιτήσεων και την παραλαβή των αντίστοιχων βεβαιώσεων.

Οι ώρες προσέλευσης των ενδιαφερομένων είναι 8.30 π.μ. -13.30. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο Αυτοτελές Τμήμα του Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στην Προϊσταμένη του Τμήματος κα Ελένη Σεϊτανίδου, τηλ. 2551350233.

 

Σχετικά άρθρα

Εντοπισμός και διάσωση 21 αλλοδαπών στην Αλεξανδρούπολη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιανουαρίου 2019 0
Στον εντοπισμό και τη διάσωση 21 αλλοδαπών προέβησαν, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε…

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ –ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ»: “Τα event δεν σώζουν τους μικρούς εμπόρους…”

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Αυγούστου 2019 0
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ –ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ  ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ –ΦΕΡΩΝ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» Αριθμ. Απόφ. Πρωτοδικείου Αλεξ/πολης 100/30-4-2004 Βιβλ. Σωμ.13/1-6-2004 Τηλ. 6973777647,…

Ονομαστήρια και επέτειος ενθρονίσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνού

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Δεκεμβρίου 2019 0
Με σεμνότητα και ιεροπρέπεια εωρτάσθησαν τα ονομαστήρια του Σεβ. Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ. Δαμασκηνού, επί τη μνήμη του…