Χορήγηση βεβαιώσεων-πιστοποιητικών αμπελοκαλλιεργητή/παραγωγού για την έκδοση άδειας απόσταξης στεμφύλων έτους 2020

Δημοσιεύτηκε στις: at 17:32
117 0

Εν όψει της νέας αποστακτικής περιόδου (2020) μικρών αποσταγματοποιών (διημέρων), που για τη φετινή περίοδο ορίστηκε από 16-10-2020 έως 16-12-2020, καλούνται οι αμπελοκαλλιεργητές της επικράτειας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι έχουν μέχρι 1 στρέμμα αμπέλι και επιθυμούν να πάρουν βεβαίωση παραγωγού, ώστε να μπορέσουν να αποστάξουν τα στέμφυλά τους, να προσκομίσουν τα ακόλουθα έγγραφα στο Αυτοτελές Τμήμα Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης:

  1. Αποδεικτικό για την ύπαρξη αμπελιού, όπως

α. Άδεια αμπελουργικού μητρώου ή

β. αίτηση ΟΣΔΕ στην οποία εμφανίζεται το αμπέλι ή

γ. οποιοδήποτε άλλο νόμιμο έγγραφο το οποίο αποδεικνύει την κατοχή αμπελιού (Ε9).

δ. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν αποδεικτικά , οι ιδιοκτήτες εισέρχονται με δύο (2) μάρτυρες προσκομίζοντας τις αστυνομικές τους ταυτότητες για την ταυτοποίηση ύπαρξης του αμπελιού.

  1. Αστυνομική Ταυτότητα
  2. Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ).

Για την υποβολή της αίτησης είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου. Η αίτηση χωρίς φυσική παρουσία του ενδιαφερόμενου θα γίνεται μόνο με εξουσιοδότηση υπογεγραμμένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο ισόγειο του Δημοτικού Θεάτρου, Λ. Δημοκρατίας 306, τηρουμένων των αποστάσεων και με υποχρεωτική τη χρήση μάσκας. Οι κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων Τραϊανουπόλεως και Φερών θα πρέπει να απευθύνονται στα κατά τόπους γραφεία του Δήμου, για την υποβολή των αιτήσεων και την παραλαβή των αντίστοιχων βεβαιώσεων.

Οι ώρες προσέλευσης των ενδιαφερομένων είναι 8.30 π.μ. -13.30. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο Αυτοτελές Τμήμα του Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στην Προϊσταμένη του Τμήματος κα Ελένη Σεϊτανίδου, τηλ. 2551350233.

 

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου Παύλου Μιχαηλίδη, με τον Σύλλογο Καταστημάτων Καφέ και Εστίασης

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Ιανουαρίου 2019 0
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Α. Μιχαηλίδης και στελέχη του συνδυασμού της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α”, επισκέφθηκαν το νέο Δ.Σ. του “Συλλόγου…

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Έλαμψε διά της απουσίας του -για άλλη μία φορά- ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Φεβρουαρίου 2021 0
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει πια κανείς την ανεκδιήγητη στάση του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου, ο οποίος δεν θεώρησε…