Χρήστος Γερακόπουλος: “O Βαγγέλης Λαμπάκης με πολιτική γενναιότητα, κατέθεσε ανάκληση της ένστασής του, για να μην υποστούν οι δημότες την παραμικρή ζημιά”

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:56
323 0

Δυστυχώς για άλλη μία φορά από την θέση του Δημάρχου, με όπλα το ψέμα και την συκοφαντία, ο κ. Ζαμπούκης χτύπησε με στόχο να σπιλώσει τον επικεφαλής της παράταξης μας Βαγγέλη Λαμπάκη, σχετικά με την ένσταση που κατέθεσε για την μη νόμιμη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου της 19 Μαρτίου 2020.     

  H ένσταση δεν αφορούσε την δια περιφοράς σύγκληση, αλλά στην Μη Νόμιμη Κλήτευση του σε αυτό, με ευθύνη του νυν Δημάρχου που και πάλι, η ανικανότητα και ο κιτρινισμός τον οδήγησαν σε διαστρέβλωση της αλήθειας.

Θα έπρεπε λοιπόν κλείσουμε τα μάτια μας για την δια περιφοράς λήψη αποφάσεων για θέματα πολύ κρίσιμα, που θα δεσμεύσουν για πολλά χρόνια, με μεγάλα ποσά τους δημότες μας;

Να αποδεχθούμε την παράνομη Μη Νόμιμη Κλήτευση, σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο που είχε και μη επείγοντα θέματα;   

Αντί λοιπόν ο κ. Ζαμπούκης να ντραπεί και να ζητήσει συγνώμη από την παράταξη και τον επικεφαλής μας για την μη νόμιμη διαδικασία που ακολούθησε, φόρεσε μία ακόμη φορά τον μανδύα του συκοφάντη, κατά την προσφιλή του μέθοδο.   

Με πολιτικό νανισμό, προσπάθησε να “ξεσηκώσει” συμπολίτες μας, όπως αναδόχους ή προμηθευτές του Δήμου μας, εκβιάζοντας έτσι πολιτικά τον επικεφαλής μας.

Απέναντι σ’ αυτό το χαμηλό πολιτικό ανάστημα του Δημάρχου, ο Βαγγέλης Λαμπάκης με πολιτική γενναιότητα, κατέθεσε ανάκληση της ένστασής του, για να μην υποστούν οι δημότες την παραμικρή ζημιά.

Για να συνεχισθούν όλα τα δρομολογημένα απ’ την παράταξη μας έργα και προπάντων να υπογραφεί η σύμβαση του έργου του γεωθερμικού πεδίου της Τραϊανούπολης, που με τόσο κόπο, επί πολλά χρόνια παλέψαμε.

Η ψευδεπίγραφη “αγωνία” και “ευαισθησία” του κ. Ζαμπούκη επιβεβαιώθηκε με τη σκόπιμη κωλυσιεργία του να δώσει μέχρι σήμερα απάντηση, στην πρόσκληση από την Δευτέρα της Αποκεντρωμένης, ώστε με την έκδοση της απόφασης της, να προχωρήσει άμεσα σε νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την ψήφιση σημαντικών επειγόντων θεμάτων, με την συνεργασία και την συναίνεση των αρχηγών των Παρατάξεων, όπως του έχουμε επισημάνει έγκαιρα, από 18 Μαρτίου.

Έτσι όπως θα πρέπει να λειτουργεί ένας γνήσιος αυτοδιοικητικός, που νοιάζεται για το καλό του τόπου και των δημοτών του, χωρίς εμμονές και μισαλλοδοξία.    

 

Αλεξανδρούπολη, 2/4/2020

  Ο εκπρόσωπος τύπου της παραταξης  

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

Χρήστος Γερακόπουλος

Σχετικά άρθρα

57 παραβασεις στην ΑΜΘ – Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Μαρτίου 2020 0
Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και…

Ηλεκτρονική ταυτότητα κτιρίου; Εν μέσω κρίσης και αυτό; (του Δ.Μακροδημόπουλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Ιουνίου 2017 0
Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος με τίτλο «Μηχανισμοί και μέτρα ελέγχου της ποιότητας του δομημένου περιβάλλοντος» εισάγει την “ηλεκτρονική ταυτότητα…

Δημοτική διαδικτυακή πλατφόρμα ανακύκλωσης followgreen στην Ορεστιάδα

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Δεκεμβρίου 2019 0
Ο Δήμος Ορεστιάδας ξεκίνησε μια σημαντική πρωτοβουλία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης – επιβράβευσης πολιτών, τη λειτουργία της δημοτικής διαδικτυακής πλατφόρμας ανακύκλωσης (followgreen.gr/orestiada) που ενώνει πολίτες…