Χρήστος Δούκας προς Τζέφρυ Πάιατ: “Υποδεχθήκαμε ένα φίλο του λιμανιού και της Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε στις: at 9:25 μμ
638 0

Μετα από την συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειαρχη Έβρου και τον Δήμαρχο Αλεξανδρουπολης ο κ. Πάιατ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Στις δηλώσεις του. αναφέρθηκε ξανά στα project-κλειδιά που ‘τρέχουν’ στην περιοχή και χαρακτήρισε την Αλεξανδρούπολη και το λιμάνι της “φανταστική οικονομική ευκαιρία” (το μεταφράζουμε σε ελεύθερη απόδοση, ο Πρέσβης είπε “fantastic economic asset” δηλαδή φανταστικό από οικονομικής πλευράς, περιουσιακό στοιχείο).

Ο κ. Δούκας από την πλευρά του έκανε λόγο για έναν ‘φίλο του λιμανιού’ και για έντονο αμερικανικό ενδιαφέρον που θα προσφέρει προστιθέμενη αξία σε ό,τι αφορά στην σταθερότητα της περιοχής.

ΠΗΓΗ alexpoli.gr

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Η Κυβέρνηση εν κρυπτώ ανοίγει θέματα στη Θράκη! Ετοιμάζει νομοθετικό πλαίσιο για την εκλογή των μουφτήδων, που αποτελεί πάγιο αίτημα της Τουρκίας!”

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Αυγούστου 2018 0
Για την καλοκαιρινή Νομοθέτηση μέσα από Τροπολογία  που αφορά τη συνταξιοδότηση των σημερινών διορισμένων μουφτήδων που ψήφισε η Κυβέρνηση, για…

Αυτά είναι τα ονόματα που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της Ελληνική Λύσης στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Ιουνίου 2019 0
Οι έξι υποψήφιοι του κόμματος “Ελληνική Λύση” στο νομό Έβρου είναι: Γιάννης Δερμεντζόγλου Χρήστος Κιτσόπουλος Άκης Κύρκος Κώστας Παυλίδης Ελπίδα Παπουλίδου Λυγερή…