Χρήστος Δούκας προς Τζέφρυ Πάιατ: “Υποδεχθήκαμε ένα φίλο του λιμανιού και της Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:25
783 0

Μετα από την συνάντηση που είχε με τον Αντιπεριφερειαρχη Έβρου και τον Δήμαρχο Αλεξανδρουπολης ο κ. Πάιατ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Στις δηλώσεις του. αναφέρθηκε ξανά στα project-κλειδιά που ‘τρέχουν’ στην περιοχή και χαρακτήρισε την Αλεξανδρούπολη και το λιμάνι της “φανταστική οικονομική ευκαιρία” (το μεταφράζουμε σε ελεύθερη απόδοση, ο Πρέσβης είπε “fantastic economic asset” δηλαδή φανταστικό από οικονομικής πλευράς, περιουσιακό στοιχείο).

Ο κ. Δούκας από την πλευρά του έκανε λόγο για έναν ‘φίλο του λιμανιού’ και για έντονο αμερικανικό ενδιαφέρον που θα προσφέρει προστιθέμενη αξία σε ό,τι αφορά στην σταθερότητα της περιοχής.

ΠΗΓΗ alexpoli.gr

Σχετικά άρθρα

Ο Geoffrey Pyatt συνεχάρη τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του για τα άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα που έχουν λάβει για την αντιμετώπιση του COVID-19

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Απριλίου 2020 0
φώτο αρχείου Μήνυμα προς τα μέλη και την κοινότητα του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου απηύθυνε ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Geoffrey Pyatt με αφορμή…