Χρήστος Καπετανίδης: “Το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου κλυδωνίστηκε, αλλά δεν κλονίστηκε”

Δημοσιεύτηκε στις: at 18 Δεκεμβρίου 2020
110 0

Μετά την εκδηλωθείσα αιφνίδια, απρόσμενη και ανεπιθύμητη έξαρση του κορονοϊού στο ΓΝ Διδυμοτείχου και προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μην προκαλείται αναστάτωση στους συμπολίτες μας, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τα παρακάτω:

Αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση που εξελίχθηκε απρόβλεπτα και αστραπιαία, ήτοι την ύπαρξη κρουσμάτων σε όλο το «εύρος» του Νοσοκομείου, Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Διοικητικό, Τεχνικό, Παραϊατρικό προσωπικό, καθώς και σε εργαζόμενους  από εταιρείες με τις οποίες είναι συμβεβλημένο το Νοσοκομείο.

Τέθηκαν σε καραντίνα όσοι Ιατροί, Νοσηλευτές/τριες, Διοικητικοί υπάλληλοι, λοιποί εργαζόμενοι διαγνώστηκαν θετικοί στα τεστ, είτε ήρθαν σε στενή επαφή με συγγενείς που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Σε όλους δόθηκαν σχετικές οδηγίες,  ενώ ενημερώθηκαν να υποβληθούν σε τεστ μετά την παρέλευση της προβλεπόμενης προθεσμίας, οπότε θα επανεκτιμηθεί η περαιτέρω κατάσταση τους.

Ουδεμία επίδραση είχε όλη η ανωτέρω διαδικασία στη συνέχιση της  λειτουργίας του Νοσοκομείου, του οποίου όλες οι κλινικές, οι τομείς και όλα τα τμήματά του λειτουργούν κανονικά, ΕΝΩ στις χειρουργικές κλινικές αντιμετωπίζονται μόνο τα υπερεπείγοντα περιστατικά, και δόθηκαν οι ανάλογες οδηγίες.

Έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα, ώστε η επάνοδος στην κανονικότητα να επέλθει  σύντομα και χωρίς περαιτέρω συνέπειες.

Για την όλη κατάσταση ενημερώθηκαν οι προϊστάμενες  Αρχές  και ο ΕΟΔΥ, προς περαιτέρω συνδρομή εάν χρειαστεί, ενώ ήδη ο Διοικητής της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας Θράκης κ. Δημήτριος Τσαλικάκης  με παρεμβάσεις του  έδωσε λύσεις σε ανακύψαντα σχετικά θέματα, με τη συνδρομή και του Διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου  Ρούφου, στους οποίους εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας.
Ευχόμαστε καλή ανάρρωση σε όλους τους υπαλλήλους μας και τους περιμένουμε σύντομα γερούς στην υπηρεσία τους.

ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ τους συμπολίτες μας ότι στο ΓΝ Διδυμοτείχου, που κλυδωνίστηκε, αλλά δεν κλονίστηκε,  καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε σε αυτό άπαντες να βρίσκουν ανταπόκριση στις σχετικές ανάγκες τους και προ παντός να έχουν την κατάλληλη ιατρική νοσηλεία και περίθαλψη.
Διδυμότειχο 18-12-2020

Με τιμή
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ  του Γ.Ν.Δ.

ΧΡΗΣΤΟΣ  ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα Τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης!

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Σεπτεμβρίου 2021 0
Ενημερώνουμε​​ κάθε ενδιαφερόμενο/η​​ ότι ο​​ Δήμος Αλεξανδρούπολης, το Υπουργείο​​ Παιδείας και Θρησκευμάτων​​ (διά της Γενικής Γραμματείας​​ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης,​​ Κατάρτισης,​​ Διά Βίου Μάθησης​​ και Νεολαίας)​​ και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά​​ Βίου…