Χρήστος Κιτσόπουλος: “Παραιτούμαι από γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης της Χρυσής Αυγής”

Δημοσιεύτηκε στις: at 30 Οκτωβρίου 2017
783 0

Η ανακοίνωση του κ. Χρήστου Κιτσόπουλου:

Η Ελληνική Αυγή εκφράζοντας πιστά τον τρόπο σκέψης των Ελλήνων εθνικιστών στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. θα συνεχίσει να αγωνίζεται έχοντας την ιδεολογία, τις αρχές και τις πολιτικές θέσεις που είχε μέχρι τώρα ανεξάρτητα όμως από την Χρυσή Αυγή , όχι γιατί άλλαξε σε κάτι ιδεολογικά αλλά γιατί διαφωνεί με την επιλογή των προσώπων και των τακτικών που εφαρμόζουν.

Ως Κιτσόπουλος Χρήστος σαν επικεφαλής της παράταξης δηλώνω τα παραπάνω γιατί από την δημοσίευση του παρόντος δελτίου τύπου, ανακοινώνω ότι, επειδή ταυτόχρονα είμαι περιφερειακός σύμβουλος αλλά και γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης της Χρυσής Αυγής, παραιτούμαι από γραμματέας και θα συνεχίσω σαν περιφερειακή παράταξη Ελληνική Αυγή να αγωνίζομαι εκφράζοντας τους Έλληνες εθνικιστές στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. χωρίς καμία εξάρτηση από τη Χρυσή Αυγή.

Ο χώρος που βρέθηκα για μένα ήταν ένα σχολείο όπου γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους αγωνιστές και ανιδιοτελείς αλλά και ανθρώπους που εκφράζουν τα πιο ποταπά στοιχεία ενός ανθρώπου. Αυτοί οι τελευταίοι κατάφεραν να αλώσουν τον κομματικό μηχανισμό, να ανελιχθούν στο κόμμα και να εκδιώξουν αυτούς που μάτωσαν και αυτούς που άξιζαν πραγματικά, που αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς στην ουσία για την πατρίδα και όχι για προσωπικά οφέλη.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα τους βόλευε ένα δεξιό ΚΚΕ.

Αυτή την στιγμή η Χρυσή Αυγή, όπως κατέληξε, δε με αντιπροσωπεύει, εγώ για άλλα πράγματα αγωνίστηκα (όπως τιμή, αξιοκρατία , ανιδιοτέλεια…..) και η αξιοπρέπεια μου με οδηγεί στην παραίτησή μου από γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σαν περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. και όπως έκανα μέχρι τώρα θα είμαι η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών στην περιφέρεια Α.Μ.Θ..

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΙ

ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τ.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Σχετικά άρθρα

Ομιλία με θέμα την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού–αυτοψηλάφηση και ασκήσεις αποκατάστασης μετεγχειρητικά πραγματοποιήθηκε στο «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ»

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Οκτωβρίου 2015 0
  Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της ομάδας «Γυναικών Δημιουργικής Απασχόλησης και Εθελοντισμού» του «ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ» Δήμου Αλεξανδρούπολης και σε συνεργασία με…

263 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Νοεμβρίου 2020 0
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.198 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα, εκ των οποίων 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο…