Χρήστος Κιτσόπουλος: “Παραιτούμαι από γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης της Χρυσής Αυγής”

Δημοσιεύτηκε στις: at 30 Οκτωβρίου 2017
877 0

Η ανακοίνωση του κ. Χρήστου Κιτσόπουλου:

Η Ελληνική Αυγή εκφράζοντας πιστά τον τρόπο σκέψης των Ελλήνων εθνικιστών στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. θα συνεχίσει να αγωνίζεται έχοντας την ιδεολογία, τις αρχές και τις πολιτικές θέσεις που είχε μέχρι τώρα ανεξάρτητα όμως από την Χρυσή Αυγή , όχι γιατί άλλαξε σε κάτι ιδεολογικά αλλά γιατί διαφωνεί με την επιλογή των προσώπων και των τακτικών που εφαρμόζουν.

Ως Κιτσόπουλος Χρήστος σαν επικεφαλής της παράταξης δηλώνω τα παραπάνω γιατί από την δημοσίευση του παρόντος δελτίου τύπου, ανακοινώνω ότι, επειδή ταυτόχρονα είμαι περιφερειακός σύμβουλος αλλά και γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης της Χρυσής Αυγής, παραιτούμαι από γραμματέας και θα συνεχίσω σαν περιφερειακή παράταξη Ελληνική Αυγή να αγωνίζομαι εκφράζοντας τους Έλληνες εθνικιστές στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. χωρίς καμία εξάρτηση από τη Χρυσή Αυγή.

Ο χώρος που βρέθηκα για μένα ήταν ένα σχολείο όπου γνώρισα αξιόλογους ανθρώπους αγωνιστές και ανιδιοτελείς αλλά και ανθρώπους που εκφράζουν τα πιο ποταπά στοιχεία ενός ανθρώπου. Αυτοί οι τελευταίοι κατάφεραν να αλώσουν τον κομματικό μηχανισμό, να ανελιχθούν στο κόμμα και να εκδιώξουν αυτούς που μάτωσαν και αυτούς που άξιζαν πραγματικά, που αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς στην ουσία για την πατρίδα και όχι για προσωπικά οφέλη.

Προσωπικά πιστεύω ότι θα τους βόλευε ένα δεξιό ΚΚΕ.

Αυτή την στιγμή η Χρυσή Αυγή, όπως κατέληξε, δε με αντιπροσωπεύει, εγώ για άλλα πράγματα αγωνίστηκα (όπως τιμή, αξιοκρατία , ανιδιοτέλεια…..) και η αξιοπρέπεια μου με οδηγεί στην παραίτησή μου από γραμματέας της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σαν περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της Ελληνικής Αυγής στην περιφέρεια Α.Μ.Θ. και όπως έκανα μέχρι τώρα θα είμαι η φωνή των Ελλήνων εθνικιστών στην περιφέρεια Α.Μ.Θ..

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ΚΑΙ

ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Τ.Ο. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Σχετικά άρθρα

Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ή αλλιώς «Η Κύπρος κείται μακράν…» Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Ιουλίου 2018 0
Ιούλιος 1974.Κατακαλόκαιρο.Ο λαός ονειρεύεται μπάνια. Κάποιοι άλλοι όμως , εχθροί του Ελληνισμού ονειρεύονταν την συρρίκνωση του έναντι οποιουδήποτε τιμήματος. Η…

Κατασχέθηκαν 113 κιλά ακατέργαστης κάνναβης – Συνελήφθησαν δύο μέλη εγκληματικής ομάδας, στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Νοεμβρίου 2016 0
Άλλο ένα καίριο πλήγμα κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία, στα κυκλώματα που δραστηριοποιούνται στην οργανωμένη εισαγωγή και εξαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών,…