Την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 19:00 – Άναμμα Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Ο Δήμος Σουφλίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών και νεολαίας  Σουφλίου «ΚΙΝΗΣΟΥ» και την Ένωση Επαγγελματιών Σουφλίου ανάβουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Παραμονή Χριστουγέννων μετά τις 18:00 – Ο Αη Βασίλης μοιράζει δώρα

Ξανά απ’ την αρχή ο χρόνος γυρνά το έλκηθρο φέτος, θα βγεί στα στενά. Ρούντολφ, Άγιος και όλα τα ξωτικά δώρα θα φέρουν απ’ τις 18:00 και μετά

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 11:00 – Κατασκευές και φωτογραφίες με τους ήρωες «Σαν Παραμύθι»

Οι ήρωες από το «Σαν Παραμύθι» έρχονται στην πλατεία του Σουφλίου για να παίξουν, να κατασκευάσουν και να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στον Οήμο Σουφλίου Τετάρτη 15/12 19:00 o Δήμος Σουφλίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο εθελοντών και νεολαίας Σουφλίου ΚΙΝΗΣΟΥ' και την Ένωση Επαγγελματιών Σουφλίου, σας προσκαλεί στην τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Παραμονή Χριστουγέννων Ξανά απ' την αρχή χρόνος γυρνά το έλκηθρο φέτος θα βγει στα στενά. Ρούντολφ. Άγιος κι όλα τα ξωτικά δώρα θα φέρουν απ τις 18:00 και μετά Παραμονή Πρωτοχρονιάς 11:00 Οι ήρωες από το Σαν Παραμύθι" έρχονται στην πλατεία του Σουφλίου για να παίξουν. να κατασκευάσουν και να φωτογραφηθούν με μικρούς και μεγάλους. ΝΗΣΟΥ ።።"

Προηγούμενο άρθρο«Οι παππούδες μας ήταν Ελληνες… κι εμείς ξαφνικά γίναμε Τούρκοι;»
Επόμενο άρθροΕορτάζει και πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως