Χρυσή Μπαχαρίδου για την επίσκεψη Μητσοτάκη τον Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:05 πμ
613 0

Η σημερινή επίσκεψη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο έχει διπλή σημασία. Από την μία δείχνει την ευαισθησία του στην ακριτική μας περιοχή σε μία τεταμένη γεωστρατηγικά περίοδο και από την άλλη τις δυνατότητες που μπορεί να δώσει η ελληνική γη ακόμη και στις φαινομενικά πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε ,μεταξύ άλλων, μια παραγωγική μονάδα πρότυπο για τη συνεταιριστική γεωργία, και είδε προσωπικά τη δουλειά που γίνεται στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παραγωγής – Επεξεργασίας – Εμπορίας  Σκόρδου Βύσσας. Μια προσπάθεια που έχει καταστήσει το σκόρδο Βύσσας ένα ισχυρό brand αναγνωρισμένο σε όλη την Ευρώπη.

Ο νέος νόμος για τους συνεταιρισμούς που θα εισάγει η Νέα Δημοκρατία θα μειώσει τη φορολογία των συνεταιρισμών στο 10% ωθώντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερους αγρότες σε ευέλικτα συνεργατικά σχήματα.

Σχετικά άρθρα

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της «Εγνατία Οδός Α.Ε.» αντίθετος στην κατασκευή και λειτουργία της πληθώρας νέων σταθμών διοδίων (συνολικά 18 μετωπικοί και 42 πλευρικοί)

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Οκτωβρίου 2017 0
Ο Σύλλογος Εργαζομένων της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», επανειλημμένως και με διάφορους τρόπους έχει εκφράσει την αντίθεσή του στην κατασκευή και…

Τοψίδης προς Μητσοτάκη: Ζητούμε, να αναθεωρηθεί άμεσα η απόφαση και να επιτραπεί η διέλευση των επισκεπτών από τους συνοριακούς σταθμούς Νυμφαίας(Ροδόπης) και Ορμενίου (Έβρος)

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουλίου 2020 0
Επιστολή τον Πρωθυπουργό απέστειλε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, σχετικά με την αναθεώρηση της απόφασης που αφορά την…