Χ. Δούκας: «Εγκληματική και λαθεμένη η απόφαση εξαίρεσης του λιμανιού Αλεξ/πολης – χάνονται 53 εκατ. μόνο από την αποθήκευση»

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:38
334 0

Το πρωί της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου , ο Πρόεδρος – Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστος Δούκας, παραχώρησε συνέντευξη τύπου με αφορμή την εξαίρεση του λιμένα της Αλεξανδρούπολης σαν σημείο αποθήκευσης υλικών του αγωγού φυσικού αερίου TAP.

Χαρακτήρισε την απόφαση εξαίρεση του λιμένα της Αλεξανδρούπολης ως «εγκληματική και λαθεμένη» καθώς όπως ανέφερε χάνονται 53 εκατ. μόνο από την αποθήκευση!

Παρουσίασε το αρχικό σχεδιασμό για τρία λιμάνια (Αλεξανδρούπολης-Καβάλας-Θεσσαλονίκης) και την μετέπιπτα απόφαση , τα συγκριτικά στοιχειά του λιμένα της Αλεξανδρούπολης , τα θέματα ασφάλειας και περιβάλλοντος και όπως ανέφερε πρέπει να δράσουμε όλοι μαζί Υπουργείο Ενέργειας – τοπική κοινωνία – φορείς για να ανατραπεί αυτή η απόφαση

Ακούστε τον Πρόεδρο – Διευθύνων Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Χρήστο Δούκα

ρεπορταζ Γιαννης Ναλμπαντης

Σχετικά άρθρα

Επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κυρού Νικηφόρου

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιουνίου 2020 0
Η ιερά μνήμη του εν αγίοις πατρός Νικηφόρου, Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Ομολογητού (758-822), στις 2 του μηνός Ιουνίου ε.έ., ανεκάλεσε…