Χ. Καραβασίλης: «Δυσκολότερο το έργο των ομάδων, πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής»

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:19
588 0

Στο «Βάλτο αγόρι μου» με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής 25/09 ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου & Ταμίας της ΕΠΟ, Χρήστος Καραβασίλης.

Ο κ. Καραβασίλης ρωτήθηκε για το αν είναι καλό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής το γεγονός ότι υποβιβάζονται τόσες πολλές ομάδες από κάθε όμιλο και τόνισε πως με αυτόν τον τρόπο το πρωτάθλημα γίνεται πιο ανταγωνιστικό. Ακόμη, μίλησε για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Έβρου και για τις καινοτομίες που υπάρχουν φέτος με τους ομίλους, ενώ με την ιδιότητα του Ταμία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με τον Γιώργο Καραγκούνη, αλλά και στο ζήτημα του νέου προπονητή της Εθνικής Ελλάδας για τον οποίο αποκάλυψε πως θα είναι ξένος.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Χ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ 25-09-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Σχετικά άρθρα

Στην Α΄ Εθνική παρέμεινε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για 5η συνεχή χρονιά!!! Στο 46ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Α΄ Εθνικής κατάφερε να διατηρήσει την παραμονή του στην υψηλότερη κατηγορία!!!

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Ιουλίου 2018 0
Στην Α΄ Εθνική παρέμεινε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για 5η συνεχή χρονιά!!! Στο 46ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σκακιού Α΄ Εθνικής κατάφερε…

Ο Εβρίτης Νικόλαος Κεσκίνης στην Εθνική Ελλάδος Ράγκμπυ!

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Μαρτίου 2017 0
Ο Νικόλαος Κεσκίνης (κάτοικος Αλεξανδρουπολης – Φοιτητής Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης) επιλέχθηκε  στην Εθνική Ελλάδος Ράγκμπυ! Το Ελληνικό Ράγκμπυ Λιγκ έζησε…