Ψηφίστηκε o Ενιαίος Κανονισμός Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 19:28
628 0

Ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης (Τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. 09/09/2016) έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Αθλητισμού του Δημοτικού Συμβουλίου ο «ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ» του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Μερικά από πιο σημαντικά σημεία αυτού είναι:

  • Η δημιουργία «Μητρώου Συνεργαζομένων Αθλητικών Σωματείων» που θα τηρείται στο Τμήμα Αθλητισμού και Νεολαίας.
  • Η αξιολόγηση των Αθλητικών Σωματείων που επιθυμούν να χρησιμοποιούν τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις ή να επιχορηγούνται από τον δήμο.
  • Ο καθορισμός των ωραρίων λειτουργίας.
  • Ο καθορισμός των όρων και του τρόπου διάθεσης των Εγκαταστάσεων σε Αθλητικά Σωματεία και λοιπούς φορείς.
  • Ο ορισμός των υποχρεώσεων των Αθλητικών Σωματείων, των Δημοτών που κάνουν χρήση των Εγκαταστάσεων αλλά και των εργαζομένων.

Επίσης καθορίζονται για πρώτη φορά ώρες κοινού για το Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» (ώρες χρήσης του ταρτάν Δευτέρα – Παρασκευή: 07:30 – 10:00 / 12:00 – 15:30 / 19:30 – 21:00, Σάββατο 07.30-15.30) ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα ή η δημιουργία συνωστισμού με στόχο την παραγωγή υψηλότερου αθλητικού προϊόντος από τα Σωματεία του Στίβου.

Για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο ο Κανονισμός έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης (www.alexpolis.gr) και θα είναι διαθέσιμος σε κάθε Αθλητική Εγκατάσταση.

Σχετικά άρθρα

Μάθημα «Ευ αγωνίζεσθαι» από τον κ. Παπαπαντελή στο 10ήμερο αθλητικών δράσεων του Εθνικού

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Μαΐου 2016 0
Στο 10ήμερο αθλητικών δράσεων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης συμμετείχε σήμερα (27/05) ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών…