Όλγα Βρετοπούλου: “Κύριε Δήμαρχε, αν τα τελευταία χρόνια κάνατε τον κόπο να διαβάσετε τις προτάσεις της Δημοτικής Κοινότητας και των ανθρώπων που εργαζόταν πραγματικά για την πόλη που αγαπούν θα είχατε γλυτώσει το έξοδο των ερωτηματολογίων”

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:41
1036 0

Κύριε Δήμαρχε αν τα τελευταία χρόνια κάνατε τον κόπο να διαβάσετε τις προτάσεις της Δημοτικής Κοινότητας και των ανθρώπων που εργαζόταν πραγματικά για την πόλη που αγαπούν θα είχατε γλυτώσει το έξοδο των ερωτηματολογίων.

ΓΙΑΤΙ οι απαντήσεις που ζητάτε υπάρχουν εκεί μέσα.

Σας κάναμε συγκεκριμένες προτάσεις για τα πάρκα.

Για το σχέδιο της ΒΑΑ και τις πεζοδρομήσεις.

Για τις θέσεις παρκαρίσματος.

Για την ανάγκη συγκοινωνίας με mini bus εντος του αστικού ιστού και την έλλειψη αστικής συγκοινωνίας σε πολλές περιοχές.

Για τα σημεία πληροφόρησης των τουριστών.

Και πολλά πολλά άλλα… όπως την αφισοκόληση, τα κοιμητήρια, την καθαριότητα.

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ… απλά ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΤΕ.

Γιατί δεν θέλετε δίπλα σας ανθρώπους με άποψη που αφουγκράζονται τον παλμό αυτής της πόλης αλλά μέσα από τα γραφεία τους θέλουν να κρατούν την εξουσία.

Αυτός ήταν και ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΑΝ!!

Ευτυχώς η ελπίδα υπάρχει κι εύχομαι οι δημότες το 2019 να κάνουν την επιλογή εκείνη που θα ξανακάνει την Αλεξανδρούπολη την πόλη που της αξίζει!!

Και για όποιον αμφιβάλλει όλες οι αποφάσεις είναι αναρτημένες στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Μέχρι τον Νοέμβριο γιατί ξανά δεν συνεδρίασε η Δημοτική Κοινότητα.

Η νεα Πρόεδρος θεωρεί ότι έχει τακτοποιήσει όλα τα ζητήματα αυτής της Δημοτικής Κοινότητας ή απλά δεν γνωρίζει τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντα της.

Όπως και το να έχει ανοιχτό το γραφείο για να μπορούν οι δημότες να καταθέσουν τα προβλήματα και τις απόψεις τους…

Σχετικά άρθρα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Λαζόπουλος παρουσιάζει το πρόγραμμα της παράταξης και υποψήφιους, στις Φέρες

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Απριλίου 2019 0
Η Δημοτική Παράταξη «Ενότητα για μια Νέα Πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης» θα πραγματοποιήσει την πρώτη παρουσίαση προγράμματος και υποψηφίων στο…