Με επιστολή που υπογράφει η Δ/νση του 8/θεσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μύκης και απευθύνετε στην δ/κτη του Αστυνομικού Τμήματος Μύκης, ανθυπαστυνόμο Χρυσούλα Καζάκου και το προσωπικό της υπηρεσίας εκφράζουν τις ευχαριστίες του σχολείου.
Συγκεκριμένα γράφουν στην επιστολή:
“…θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες  μας, η δ/νση, το διδακτικό προσωπικό και σύσσωμο το μαθητικό δυναμικό του σχολείου, για την όμορφη εκδήλωση-ενημέρωση που μας παρείχατε, αναφορικά με το ουσιώδες θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και την ερμηνεία του Κ.Ο.Κ. (Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας), στις 11-4-16 …. στο σύνολο του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού του Σχολείου μας.
Το γεγονός της αγαστής συνεργασίας των αρμοδίων Υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους, ειδικά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδας  μας, φέρνει σαφώς το καλύτερο αποτέλεσμα και την ανύψωση του μορφωτικού και εν γένει του πνευματικού επιπέδου των παιδιών μας. Κλείνοντας  την  παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε στο μέλλον την επιτυχή – όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση – επανάληψη παρόμοιων ενεργειών – δράσεων.
Με εκτίμηση και σεβασμό στο δύσκολο έργο σας, σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.”
Πρωτόγνωρες στιγμές στα Πομακοχώρια της Ξάνθης σε πείσμα όλων αυτών που “βλέπουν” κόντρες και πάθη κατά περιόδους γιατί όταν θέλουν, μπορούν οι υπηρετούντες στο δημόσιο παράγουν ωφέλιμο έργο.

Μπράβο σ’ όλους.

www.thrakitoday.com
Προηγούμενο άρθροΡίζος Βασίλης: Η καλύτερη λύση, μια γενναία μείωση του χρέους
Επόμενο άρθρο18.972 μονίμοι και εποχικοί υπάλληλοι στο δημόσιο μέχρι τα τέλη Μαΐου.