Όταν το παιχνίδι συναντάει την παράδοση – Τα Playmogreek με τις παραδοσιακές φορεσιές παρουσιάζονται στην Ορεστιάδα

Δημοσιεύτηκε στις: at 18:12
572 0

Μια διαφορετική έκθεση παραδοσιακών ενδυμασιών θα λειτουργήσει από τις 4 μέχρι τις 8 Δεκεμβρίου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εισόδου του κινηματογράφου «Αλέξανδρος» στην Ορεστιάδα.

Την έκθεση διοργανώνει η Στέγη Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας σε συνεργασία με τον δημιουργό της συλλογής των “playmogreek”, Πέτρο Καμινιώτη.

Η συλλογή αποτελείται από τα γνωστά playmobil, τα οποία στη συγκεκριμένη παρουσίαση θα φορούν φορεσιές από την ηπειρωτική, νησιωτική αλλά και προσφυγική Ελληνική Παράδοση.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τις πέντε ημέρες από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Για τον σωστό προγραμματισμό επισκέψεων σχολείων ή ομάδων συλλόγων, θα πρέπει να υπάρχει προηγουμένως τηλεφωνική συνεννόηση με τους διοργανωτές, στη Στέγη Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού (6932474800).

Σχετικά άρθρα

Reunion αποφοίτων 94

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Ιουλίου 2019 0
Μια μοναδική βραδιά περιμένει τους απόφοιτους του ’94 που ξαναβρίσκονται 25 χρόνια μετά. Το Σάββατο 3 Αυγούστου στις 10.00 μ.μ…

«ΚΙΧ» – Ενημερωτική εκστρατεία του Συμβουλευτικού Κέντρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Νοεμβρίου 2018 0
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά…