Άλλη μια μεγάλη επιτυχία για το τμήμα σκοποβολής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Συγκεκριμένα η ομάδα πρακτικής σκοποβολής λειόκανου όπλου (shotgun) γύρισε με δύο κύπελλα και πέντε μετάλλια στις αποσκευές της, συγκομιδή από δύο αγώνες που πραγματοποιήθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Κόρινθο 17 Οκτωβρίου και 18 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Στον αγώνα Level I του ΑΣΟΛΠ στη Θεσσαλονίκη ο εκπαιδευτής της ομάδος Αθανάσιος Σισμάνης κατέκτησε την πρώτη θέση με τον Μουρατίδη Χαράλαμπο να ανεβαίνει στην τρίτη θέση του βάθρου στην πρώτη του εμφάνιση και την Παπαροκίδου Χριστίνα στην πρώτη θέση στην υποκατηγορία γυναικών (ladies) επίσης στον πρώτο της αγώνα.

Στον αγώνα Level III του ΟΑΣΚ στην Κόρινθο, πρώτη θέση για τον Σίσμανη Αθανάσιο με τον Μουρατίδη Χαράλαμπο στην δεύτερη θέση και την Παπαροκίδου Χριστίνα στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης.

Προηγούμενο άρθροΚώστας Βενετίδης: “Συνάντηση συνεργασίας Νοσοκομείου Διδυμοτείχου και Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας ΑΜΘ”
Επόμενο άρθροΠαύλος Α. Μιχαηλίδης: “H πόλη χρειάζεται ένα νέο δημαρχιακό κτίριο – Πρόταση για ανέγερση δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο”