Έντονος διάλογος υπήρξε τις τελευταίες ώρες του συνεδρίου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Αφορμή για να πυροδοτηθεί το κλίμα στάθηκε η φράση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη πως στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου οι αθλητές μπορούν να αθλούνται δωρεάν.  Αυτά τα λόγια προκάλεσαν και την παρέμβαση ενός στελέχους του τμήματος κολύμβησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης το οποίο είπε πως αυτό γίνεται παντού εκτός από την κολύμβηση.

Ο Δήμαρχος απαντώντας ανέφερε την οικονομική κατάσταση και της παροχές που προσφέρει το κολυμβητήριο οι οποίες δεν μπορούν να καλυφτούν όλες από τον Δήμο και για αυτό χρειάζεται η συνδρομή και των αθλητών.
Όσον αφορά το νέο κλειστό γήπεδο, αλλά και άλλες εγκαταστάσεις στην πόλη ο κ. Λαμπάκης τόνισε πως κάποιοι τάξανε πολλά αλλά δυστυχώς αυτά αυτή τη χρονική περίοδο δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν λόγω της έλλειψης χρημάτων.

Ο Πρόεδρος του Εθνικού κ. Καραπιπερης ανέφερε πως με εντολή του τότε υφυπουργού αθλητισμού κ. Γιώργου Ορφανού δόθηκε έγκριση πραγματοποίησης μελέτης ανακατασκευής στέγης 2εκατ. ευρώ και έγκριση πραγματοποίησης μελέτης 8 εκατ. ευρώ, αλλά ο στη συνέχεια ο επόμενος υφυπουργός ακύρωσε την απόφαση αυτή και μετέφερε τα κονδύλια στην εκλογική του περιφέρεια.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Γιάννης Ναλμπάντης, Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΑποτελέσματα Σαββάτου στη Β’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου
Επόμενο άρθροΔείτε όλα όσα έγιναν στο Run Greece 2015 στην Αλεξανδρούπολη!