Την αποβολή του Νίκου Φίλη από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ζητάει, με ανάρτησή του στο Facebook, ο γνωστός δικηγόρος και μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Άγης Τάτσης, με αφορμή δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας στις οποίες αναγνώριζε το δικαίωμα να μιλάει για τουρκική μειονότητα στη Θράκη ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Φαντάζομαι σήμερα ο Α. Τσίπρας θα τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων» έγραψε ο προερχόμενος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ γνωστός δικηγόρος, κατηγορώντας τον Ν. Φίλη πως λειτουργεί ως πέμπτη φάλαγγα.

Η ανάρτηση του Αγη Τάτση

Μην τσιμπάτε!

Η 5η φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ (χωρίς το συνθετικό Προοδευτική Συμμαχία) δίνει αγώνα επιβίωσης. Στόχος της είναι η διεύρυνση της διαφοράς στις ερχόμενες εκλογές, η παραίτηση – καθαίρεση Τσίπρα και εκλογή προέδρου της επιλογής τους.

Στο πλαίσιο αυτό, καθημερινά δίνουν αγώνα έτσι ώστε να υπάρχει και μεγαλύτερη διαρροή ψηφοφόρων.

Έτσι, λοιπόν, για το συγκεκριμένο “σύντροφο” δεν υπάρχει κανένα θέμα αν κάποιος δηλώνει ότι στη Θράκη υπάρχει “τουρκική μειονότητα”. Δηλαδή για τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει κανένα θέμα για το αν κάποιος ισχυρίζεται ότι ουσιώδη στοιχεία της Συνθήκης της Λωζάνης δεν τυγχάνουν εφαρμογής στη Θράκη.

Φαντάζομαι ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα θα τον θέσει εκτός ψηφοδελτίων.

Δεν προκαλεί, βέβαια, το συγκεκριμένο συμβάν καμιά έκπληξη, όταν αυτή η ομάδα σε κεντρική επιτροπή ζήτησε να ληφθεί απόφαση ώστε η χώρα να μην ασκήσει το δικαίωμά της για επέκταση των χωρικών υδάτων της στα 12 ναυτικά μίλια!

Η στήριξη του Αλέξη Τσίπρα απέναντι σε αυτό το οργανωμένο σχέδιο είναι η ελάχιστη πράξη αντίστασης.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Καρδούλας: “3 ΝΔ και 1 Ελληνική Λύση οι έδρες του Έβρου αν είχαμε σήμερα εκλογές”
Επόμενο άρθροΗ Σαμοθράκη μέσα από το φακό του Μιχάλη Μπολιάκη