Τη χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, εξετάζει η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων, που συνεδριάζει σήμερα, προκειμένου να αξιολογήσει την επιδημιολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί εισηγούνται την άρση του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εξωτερικούς χώρους, με εξαίρεση τους χώρους όπου επικρατεί συνωστισμός.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα τα μέλη της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων δεν είχαν ανάψει το “πράσινο φως” ώστε να πετάξουμε τις μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, καθώς υπήρχε ανησυχία ότι όλο και περισσότερος κόσμος θα βγει έξω λόγω των Αποκρεών.

Μετά το “πάγωμα” της περασμένης εβδομάδας, το θέμα τέθηκε εκ νέου στη σημερινή συνεδρίαση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά οι ειδικοί λένε το “ναι” και το μέτρο πρόκειται να αρθεί, κατά πάσα πιθανότητα από το Σάββατο.

Προηγούμενο άρθροΑκυρώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Αλεξανδρούπολης για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στη Δ.Ε. Φερών 
Επόμενο άρθροΌσα είπε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος στον Maximum fm 93,6 και στον Δημήτρη Κολιό για τον πόλεμο στην Ουκρανία και την Τουρκία