Όπλα και ναρκωτικές ουσίες επιχείρησε να μεταφέρει από την Τουρκία στην Ελλάδα άτομο που συνελήφθη στην παρέμβρια περιοχή του οικισμού Γεμιστής Έβρου.

Τον αλλοδαπό συνέλαβαν κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε σακίδιο που κατείχε ο αλλοδαπός συλληφθείς εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 19 πιστόλια με τις γεμιστήρες τους, έξι φυσίγγια και δέκα συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους δύο κιλών και τριάντα γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Τρεις συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών

Για παράνομη διακίνηση μεταναστών συνελήφθησαν τρία άτομα στην Εγνατία οδό Κομοτηνής – Ξάνθης.

Δύο από τους συλληφθέντες, σύμφωνα με την αστυνομία, επέβαιναν σε αυτοκίνητο λειτουργώντας ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων και ακολουθούσε φορτηγό που οδηγούσε ο τρίτος συλληφθείς, ο οποίος μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα 13 μετανάστες.

Οι οδηγοί του οχήματος και του φορτηγού συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, το οποίο ενεργεί και την προανάκριση.

ΠΗΓΗwww.kathimerini.gr

Προηγούμενο άρθροΠοιός ευθύνεται για την Αλεξανδρούπολη; (γράφει ο Δημήτρης Μακροδημόπουλος)
Επόμενο άρθροΟρεστιάδα: Εντοπίστηκε οπλοβομβίδα σε πολυκατοικία – Εκκενώνονται διαμερίσματα