Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Έγκριση σύναψης δανείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την κατασκευή σφαγείου στις Φέρες

Έγκριση σύναψης δανείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την κατασκευή σφαγείου στις Φέρες

Με απόφαση του Αν. Υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Χουλιαράκη και μετά από θετική εισήγηση του Ο.Δ.ΔΗ.Χ., εγκρίθηκε η σύναψη δανείου μεταξύ του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων και του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την κατασκευή σφαγείου στις Φέρες.

Η σχετική απόφαση με αριθμό πρωτ. 1558/13.10.2015 και συνημμένη την με αριθμό πρωτ. 1958/05.10.2015 θετική εισήγηση του Ο.Δ.ΔΗ.Χ., κοινοποιήθηκε στην Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλεξ/πολης.

Υπενθυμίσουμε ότι το σχετικό αίτημα του Δήμου Αλεξ/πολης, είχε “παγώσει” εδώ και μήνες λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας. Υπογραμμίζουμε ότι πρόκειται για την πρώτη έγκριση που χορηγείται πανελλαδικά, μεταξύ πλήθους σχετικών αιτημάτων Δήμων στο Υπουργείο Οικονομικών.

Η απόφαση μεταξύ άλλων αναφέρει: «…σε συνέχεια της θετικής εισήγησης της αρμόδιας υπηρεσίας (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) την οποία κάνουμε αποδεκτή και την άμεση ανάγκη κατασκευής σφαγείου στις Φέρες για τους λόγους που περιγράφονται στο με αριθμό πρωτ. 122/25.09.2015 έγγραφο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, εγκρίνεται η σύναψη δανείου ύψους 1.500.000 ευρώ από το Δήμο Αλεξανδρούπολης για την κατασκευή σφαγείου στις Φέρες».

 

Exit mobile version