Όπως αναφέρει ο Ηλίας Τζιώρας:

Είχα τη χαρά να μου εμπιστευθεί η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Παύλος Μαρινάκης την επιμέλεια της έκθεσης φωτογραφίας «Χρονογραμμή: Ελληνισμός της Μικράς Ασίας και της Εγγύς Ανατολής, μετά την Μικρασιατική καταστροφή, η εγκατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα» με υλικό που παραχώρησε το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ) και υλικό που διάλεξα από τη Σελίδα μου Γειτονιές και Αναμνήσεις της Αλεξανδρούπολης (που αλλάζει..).

Τη Δευτέρα 28/11/2022 που μας έρχεται, από τις 4 μ.μ. σας περιμένω στο Πολιτιστικό Ίδρυμα ΕΣΤΙΑ Νέας Σμύρνης (Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 1). Η έκθεση φωτογραφίας θα πλαισιώνει μία πολύ συγκινητική εκδήλωση που θα γίνει την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο 2 ώρες αργότερα, στις 6 μ.μ.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή, η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει μια εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας, την ενσωμάτωση τους στον ελλαδικό χώρο μετά τον ξεριζωμό και την καθοριστική συμβολή τους στην ζωή και την ανάπτυξη του τόπου.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Ioannis Bratakos και ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Pavlos Marinakis.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, την οποία θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, θα είναι ο Υφυπουργός Παιδείας και αν. Καθηγητής Διεθνούς δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής Angelos Syrigos, ο Σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής ο πρόεδρος του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ) Λουκάς Χριστοδούλου και η Γραμματέας Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού NΔ Pisti Kristallidou.

Τα λέμε τη Δευτέρα απο κοντά!

Προηγούμενο άρθροΓεράσιμος Σαλτός: “Η ταπεινότητα είναι το κλειδί για να μην υπάρχει ο φόβος του θανάτου”
Επόμενο άρθροΧρόνης Αηδονίδης: Ο δάσκαλος της παράδοσης μιλά για την παράδοση και την πίστη στον Θεό σε μία σπάνια συνέντευξη (ΒΙΝΤΕΟ)