Καλούνται τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, όπως στις 19.06.2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 προσέλθουν στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε ΕΚΤΑΚΤΗ Συνεδρίαση (19η), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/10, το άρθρο 65 παρ. 5 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 1 του ν. 4257/2014 για τους παρακάτω λόγους:

Α)Για το πρώτο θέμα, επειδή πρέπει, άμεσα, να τροποποιηθεί η απόφαση, προκειμένου να ισχύσει και να υπογραφεί η Κοινή Προγραμματική Σύμβαση.

Β)Για το δεύτερο θέμα, επειδή είναι αναγκαία η οικονομική ενίσχυση του δημότη, προκειμένου να καλυφθούν οι βιοποριστικές του ανάγκες.

Γ) Για το τρίτο θέμα, επειδή πρέπει να γίνει αναμόρφωση των εισηγούμενων Κ.Α., προκειμένου να συνεχιστεί η εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου.

Δ)Για το τέταρτο θέμα, επειδή ο μισθωτής έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα καλλιέργειας βιολογικών προϊόντων και σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου πρέπει η καλλιέργεια να υπάρχει μέχρι το τέλος της καλλιεργητικής περιόδου.

Ε)Για το πέμπτο θέμα, επειδή κρίνεται αναγκαία η πρόσληψη προσωπικού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των Παιδικών Εξοχών – Κατασκηνώσεων Μάκρης και να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία.

ΣΤ) Για το έκτο θέμα, επειδή είναι αναγκαία η πρόσληψη εργατών γενικών καθηκόντων, προκειμένου να στελεχωθούν, αποτελεσματικά, οι αντίστοιχες ομάδες εργασίας και να αποφευχθούν ενδεχόμενοι κίνδυνοι.

Ζ) Για το έβδομο θέμα, επειδή απαιτείται να χορηγηθεί, άμεσα, στους εν λόγω παραγωγούς , άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου (οι οποίοι επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην πώληση αγροτικών προϊόντων, βοτάνων κ.λ.π.), σε καθορισμένα σημεία – τοποθεσίες στην Αλεξανδρούπολη, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι την καλοκαιρινή περίοδο , υπάρχει αυξημένη αγοραστική ζήτηση των καταναλωτών για τα παραπάνω προϊόντα.

Η)Για τα θέματα οκτώ, εννιά, δέκα και έντεκα, επειδή λήγουν τα μισθωτήρια των Νηπιαγωγείων.

Θ)Για τα θέματα δώδεκα και δεκατρία, επειδή πρέπει να διαγραφούν τα πρόστιμα στα ονόματα των φερόμενων ιδιοκτητών, προκειμένου να αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί τους, όσον αφορά την Εφορία.

Ι)Για το δέκατο τέταρτο θέμα, επειδή απαιτείται η έγκριση του 2ου Συγκριτικού Πίνακα, προκειμένου να ολοκληρωθεί, η εργασία από τεχνικής και οικονομικής άποψης.

ΙΑ) Για τα δέκατο πέμπτο θέμα, επειδή πρέπει να ενημερωθεί, έγκαιρα, ο αιτών δημότης.

ΙΒ)Για τα δέκατο έκτο θέμα, επειδή πρέπει να ολοκληρωθεί το έργο, από τεχνικής και οικονομικής άποψης.

ΙΔ)Για το δέκατο έβδομο θέμα, επειδή ο Πρόεδρος του Δ.Σ. πρέπει να παραστεί σε συνεδρίαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου Αιρετών,

  1. Τροποποίηση της 182/2019 απόφασης Δ.Σ. με θέμα «Έγκριση σύναψης Κοινής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης, της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, του Δήμου Σαμοθράκης και του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Ν. Έβρου για την πρόθεση πραγματοποίησης πολιτιστικού δρώμενου μέσω κινηματογραφικής ταινίας» (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

  2. Έγκριση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης ενδεούς δημότη, κατοίκου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

  3. Έγκριση 8ης Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2019 του Δήμου Αλεξανδρούπολης. (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)

  4. Εξέταση αίτησης του κ. Τσιολάκη Γεωργίου του Κωνσταντίνου για παράταση εκμίσθωσης (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)

  5. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως τρεις μήνες) για τη λειτουργία της Παιδικής Εξοχής-Κατασκήνωσης Μάκρης Αλεξανδρούπολης, έτους 2019 (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)

  6. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας δύο μηνών για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)

  7. Καθορισμός θέσεων σημείων άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε παραγωγούς (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)

  8. Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για στέγαση και λειτουργία του 8ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ.)

  9. Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για στέγαση και λειτουργία του 2ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ. )

  1. Έγκριση μίσθωσης ακινήτου για στέγαση και λειτουργία του 11ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ. )

  1. Παράταση μισθωτηρίου συμβολαίου για (3) μήνες ήτοι από 21-7-2019 έως την 20-10-2019 ώσπου να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκ νέου μίσθωσης, η οποία βρίσκεται σε διαδικασία διαγωνισμού, για τη στέγαση και λειτουργία του 16ου νηπιαγωγείου του Δήμου Αλεξ/πολης (Εισηγ. κ. Παντελίδης Γ. )

  1. Διαγραφή προστίμων αυθαίρετης κατασκευής που επιβλήθηκαν στον κ. Γ.Θ. του Ε. (Εισηγ. κ. Κουκουράβας Γ.)

  2. Διαγραφή προστίμων αυθαίρετης κατασκευής που επιβλήθηκαν στην κ. Α.Μ. του Γ. (Εισηγ. κ. Κουκουράβας Γ.)

  3. Έγκριση του 2ου Συγκριτικού Πίνακα της υπηρεσίας «Συντήρηση και επισκευή φωτεινών σηματοδοτών» (Εισηγ. κ. Κουκουράβας Γ.)

  4. Ανάκληση της 316/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης περιπτώσεων επεκτάσεων και βελτιώσεων δικτύου ηλεκτροφωτισμού (Εισηγ. κ. Κουκουράβας Γ.)

  5. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ανάπλαση πλατείας και διαμόρφωση οδού στο Ο.Τ. 35 Δ.Δ. Νίψας» (Εισηγ. κ. Κουκουράβας Γ.)

  6. Έγκριση μετακίνησης του Προέδρου Δ.Σ., κ. Κωνσταντίνου Γκοτσίδη στη Θεσσαλονίκη, στις 21/06/2019. (Εισηγ. κ. Δήμαρχος)

Η παρούσα να επιδοθεί στον /στην κ.

και να τοιχοκολληθεί στην εξώθυρα του Δημαρχείου

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Κωνσταντίνος Γκοτσίδης

Προηγούμενο άρθροWWF: Δημοσκόπηση για ΑΠΕ- 81% των Ελλήνων ζητά μέτρα για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης
Επόμενο άρθροΔήλωση υποψηφιότητας Χρυσής Μπαχαρίδου