Αναρτήθηκε στην Διαύγεια με ΑΔΑ: 6ΦΝ2Ω1Λ-0ΥΞ η “Aπόφαση έναρξης λειτουργίας περιόδου 2021 Μονάδας Ιαματικής Θεραπείας Δήμου Σαμοθράκης” η οποία ορίζει την περίοδο λειτουργίας, που είναι από 3 Αυγούστου μέχρι 12 Οκτωβρίου, το ωράριο, το αντίτιμο και τους κανόνες λειτουργίας.

Αναλυτικά αναφέρει:

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την έναρξη λειτουργίας της Μονάδας Ιαματικής Θεραπείας Δήμου Σαμοθράκης στην οποία χορηγήθηκε σήμα λειτουργίας με την αρίθμ. πρωτ.: 2285/9-2-2021 απόφαση της Ειδικής Υπηρεσίας Προώθησης και Αδειοδότησης Τουριστικών Επενδύσεων (ΕΥΠΑΤΕ) για υδροθεραπεία από την Tρίτη 3 Αυγούστου 2021 και μέχρι 12 Οκτωβρίου 2021.

Η Μονάδα Ιαματικής Θεραπείας Δήμου Σαμοθράκης λειτουργεί καθημερινά σε δύο βάρδιες από 07.00 π.μ. – 11.00 π.μ. και 18.00 μ.μ. – 22.00 μ.μ.

Το αντίτιμο παρεχόμενων υπηρεσιών της Μονάδας Ιαματικής Θεραπείας για το έτος 2021 είναι:

• Λούσεις στις μπανιέρες – 7,00 €

• Λούσεις στις δεξαμενές – 5,00 € 

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού, για την λουτρική περίοδο 2021, ενημερώνουμε ότι οι λούσεις θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού (τηλ. 2551098401).

Η μονάδα θα λειτουργήσει με ελλατωμένο αριθμό προσερχομένων στο 50% της  προβλεπόμενης δυναμικότητάς της και θα  καθ΄όλη την διάρκεια λειτουργίας παρουσία ιατρικού προσωπικού.

Κατά την προσέλευση των λουόμενων, πραγματοποιείται θερμομέτρηση και συμπληρώνεται ερωτηματολόγιο υγείας.

Συνιστάται στους λουόμενους:

• η πραγματοποίηση μοριακού τεστ (τις τελευταίες 72 ώρες)

• οι λουόμενοι να αποφεύγουν τη βύθιση της κεφαλής μέσα στο νερό

• οι ευπαθείς ομάδες να χρησιμοποιούν τις ατομικές μπανιέρες

Υποχρεωτικώς απαιτείται:

• σχολαστικό ντους πριν από την είσοδο στην δεξαμενή.

• η χρήση της μάσκας σε όλα τα άτομα που βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους του υδροθεραπευτηρίου.

Επίσης αναρτήθηκε με ΑΔΑ: 91ΣΜΩ1Λ-7Ρ3 η “Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού ΙΔΟΧ για κάλυψη έκτακτων και επειγουσών αναγκών Μονάδας Ιαματικής Θεραπείας (Υδροθεραπευτήριο) Δήμου Σαμοθράκης“. Στην οποία αναφέρεται ότι θα προσληφθούν 3 άτομα

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στo Γραφείo Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας του Δήμου Σαμοθράκης που βρίσκεται στην Χώρα Σαμοθράκης – τ.κ. 68002 κατά τις  εργάσιμες ημέρες και ώρες, αρμόδιος για την παραλαβή είναι ο υπάλληλος κ. Αποστολούδιας Πέτρος τηλέφωνο επικοινωνίας: 2551350820.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία πέντε (5) ημερών από την επομένη εργάσιμη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Σαμοθράκης που αρχίζει από 29-7-2021 (σήμερα) έως και 2-8-2021.

ΠΗΓΗ www.irineossamothraki.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΑλέξης Τσίπρας: Nα κηρυχθεί αργία η Δευτέρα 2 Αυγούστου λόγω καύσωνα
Επόμενο άρθροΠαράσημο του Αργυρού Σταυρού του Τάγματος του Φοίνικος στον ειδικό φρουρό Χρήστο Πετμεζά (με καταγωγή από το Αρσάκειο του Δήμου Μαρώνειας-Σαπών)