Αρκετά περιστατικά γρίπης σε παιδιά εμφανίζονται το τελευταίο 15μερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, κάτι που φαίνεται και από τις περιπτώσεις  νοσηλείας.

Ήδη στην Παιδιατρική κλινική του ΠΓΝΑ  σύμφωνα με τον διοικητή του Βαγγέλη Ρούφο  υπάρχει μεγάλη προσέλευση παιδιών με συμπτώματα γρίπης ενώ σήμερα νοσηλεύονται 18 με 19 παιδιά, ενώ υπάρχουν και αλλά δυο ύποπτα περιστατικά Covid.

Η νοσηλεία των παιδιών είναι πολυήμερη μέχρι να κάνει τον κύκλο της η γρίπη αλλά και η ταλαιπωρία των ιδίων όπως  και των συνοδών τους.

«Δυστυχώς δεν έχουμε τελειώσει είτε με τον κορονοϊό είτε με την γρίπη» δηλώνει στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ Ρούφος. «Η χρονιά που διανύσαμε ήταν δύσκολη το ζήσαμε και οι υγειονομικοί ακόμη περισσότερο».

Όσο για τα περιστατικά  Covid, 15 άτομα νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και 1 στη ΜΕΘ.

Θεωρείται απαραίτητο όπως είπε να παίρνουμε μέτρα ασφαλείας μετα και την χαλάρωση των γιορτών ώστε να προστατευθούμε από πιθανές μολύνσεις.

Μεγάλη είναι και η προσέλευση παιδιών με συμπτώματα γρίπης και άλλων ιώσεων στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Σήμερα στην Παιδιατρική κλινική νοσηλεύονται 5 στα 8 περιστατικά νούμερο σοβαρό για τα δεδομένα του Νοσοκομείου τονίζει ο κ Καπετανίδης.

Μεγάλη είναι η προσέλευση νοούνταν και στα επείγοντα περιστατικά του Νοσοκομείου όπως τονίζει ο διευθυντής της Παθολογικής κλινικής Ευάγγελος Βουδούρης.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Προηγούμενο άρθροΜεγαλώνει ο φράκτης στον Έβρο
Επόμενο άρθροΕπιστροφή των ανεμβολίαστων στα Νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Διδυμοτείχου