Δύο αργυρά και τέσσερα χάλκινα ήταν ο απολογισμός των μεταλλίων που κατέκτησαν τα αγόρια και τα κορίτσια του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος παμπαίδων – παγκορασίδων (Β-Δ περιφερειών) που διεξήχθη το σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου στην αίθουσα «Ιωάννη Μελισσανίδη» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης. 

Οι παμπαίδες του ΟΕΓΑ πήραν επίσης την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό, ενώ την ίδια θέση κατέλαβαν και παγκορασίδες σε σύνολο 18 συλλόγων.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του ΟΕΓΑ:

«Σπουδαίες διακρίσεις για τον Όμιλο Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης(Ο.Ε.Γ.Α.), στην Τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων-παγκορασίδων (Β-Δ Περιφερειών), που διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 04-05 Ιουνίου 2016, στην αίθουσα «Ιωάννη Μελισσανίδη» στο Ε.Γ. Μίκρας Θες/κης.

Άλλη μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση από τα παιδιά του Ο.Ε.Γ.Α, που απέδειξαν πως και στην ΕΠΑΡΧΙΑ υπάρχει γυμναστική, παρά τις δύσκολες συνθήκες(από πλευράς εγκαταστάσεων) και τα «απαρχαιωμένα όργανα» που προπονούνται.

Συγκεκριμένα: ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΞΑΝΗΣ κατέλαβε την 4η θέση στο σύνθετο ατομικό στην Δ2 κατηγορία, 2η θέση(αργυρό μετάλλιο) στο άλμα, την 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) στο δίζυγο ανδρών και 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) στον ίππο με λαβές, ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΛΟΜΠΡΑΤΣΙΔΗΣ κατέλαβε την 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) στους κρίκους και ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΣΟΓΛΟΥ την 2η θέση(αργυρό μετάλλιο) στο άλμα.

Μετά από (3) χρόνια ξαναδημιουργείται αγωνιστική ομάδα αγοριών δημιουργώντας μία καλή βάση για το μέλλον. Η συγκεκριμένη ομάδα αποτελούμενη από τους ΑΓΓΕΛΟ ΚΑΡΑΞΑΝΗ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΛΟΜΠΡΑΤΣΙΔΗ, ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΟΣΟΓΛΟΥ, ΗΛΙΑ ΙΩΣΗΦΙΔΗ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΑΝΤΑΛΙΔΗ και ΜΑΡΚΟ ΠΟΠΙΤΣΕΝΚΟ, κατέλαβε την 5η θέση στο σύνθετο ομαδικό.

Η ομάδα των κοριτσιών έδειξαν με την αξιέπαινη και πολύ καλή εμφάνισή τους, ότι είναι υπολογίσιμη δύναμη που μπορεί να ανατρέψει όλα τα δεδομένα, ξεπερνώντας ακόμα και τους «δυσμενείς παράγοντες» που δημιουργούνται.

Συγκεκριμένα: Η ομάδα των κοριτσιών αποτελούμενη από την ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΠΑΝΤΖΑΚΗ, ΜΑΡΗΛΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΠΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΕΦΕΡΕΙΑΔΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ, ΒΑΛΑΣΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗ και ΛΑΜΠΡΙΑΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, κατέλαβε την 5η θέση σε σύνολο 18 συλλόγων.

Σε ατομικό επίπεδο η ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗ κατέλαβε την 3η θέση(χάλκινο μετάλλιο) στο άλμα, η ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΠΠΟΥ 4η θέση στο άλμα και 6η θέση στο δίζυγο και η ΕΛΕΝΗ ΜΠΑΦΑΤΑΚΗ 8η θέση στο δίζυγο.

Σε μια άρτια οργανωμένη και με πολύ μεγάλο ανταγωνισμό διοργάνωση, από την Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. και την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, τα παιδιά έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο ότι η Αλεξανδρούπολη κάνει γυμναστική υψηλού επιπέδου!!

Τους αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την μεγάλη και αξιέπαινη προσπάθειά τους, που ξεκίνησε τέλη Αυγούστου. Παρά τα «μύρια προβλήματα» και τις πολύωρες προπονήσεις, μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια με την απόδοσή τους!!!

Καλή συνέχεια για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον!!

Συγχαρητήρια στους προπονητές ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ, ΘΕΟΔΩΡΟ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, ΡΕΝΑ ΚΟΥΦΑΚΗ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΔΟΥΛΓΕΡΗ, ΕΛΕΝΗ ΔΕΛΙΔΟΥ και τον ειδικό συνεργάτη ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΜΠΟΥΤΑΚΗ, για την ποιοτική και ουσιαστική δουλειά τους.

Επίσης το Δ.Σ. ευχαριστεί τους γονείς, τα Μ.Μ.Ε. και όλους τους αρωγούς, που στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΤραγική η κατάσταση στο “πάρκο Ηλία Ευαγγελίδη”
Επόμενο άρθροΓιώργος Πασσιάς: «Ο Εθνικός είναι ένας και ενωμένος θα πρέπει να προχωρήσει»