Στον έβδομο χρόνο λειτουργίας του μπήκε το Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας (ΑΚΚΕΛ). Τα γενέθλιά του συμπίπτουν με την κατάσταση λογοκρισίας και απαγορεύσεων κυκλοφορίας που επέβαλλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να καλύψει τα εγκλήματα των Μνημονίων (που συνέχισε και των νέων που επέβαλλε) και τα οποία κατέστρεψαν την οικονομία και την κοινωνία της Ελλάδας, κυρίως το Σύστημα Υγείας.

Πέρασαν έξι ολόκληρα χρόνια από την ίδρυση του ΑΚΚΕΛ, με αγώνα, πίκρες και χαρές, χρόνια προσφοράς και προσπάθειας. Κάποιες φορές πέρασε από το μυαλό μας να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια, αλλά πάντα σεβόμενοι τους χιλιάδες ανθρώπους που μάς στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζουμε με κάθε κόστος. Χρόνια πολλά και ευχαριστώ όλα τα στελέχη τα μέλη τους φίλους και τους πολιτευτές του ΑΚΚΕΛ. Καλό ταξίδι σε όσους μας χρησιμοποίησαν για να αναδειχθούν πολιτικά μέσα από το ΑΚΚΕΛ. Εμείς συνεχίζουμε.

Τα σημερινά γενέθλια του ΑΚΚΕΛ θα ήθελα να τα αφιερώσω σε έναν μεγάλο αγωνιστή που δεν βρίσκεται πλέον δίπλα μας, στον Γιάννη Γκρίνια. Ο Γιάννης υπήρξε ΜΑΧΗΤΗΣ όχι μόνο για το ΑΚΚΕΛ αλλά και για το συνδικαλιστικό κίνημα των κτηνοτρόφων αλλά και όλων των Ελλήνων. ΑΝΘΡΩΠΟΣ και μεγάλος δάσκαλος. Ο Γιάννης ως γραμματέας και μετά αντιπρόεδρος του ΑΚΚΕΛ στάθηκε δίπλα μου από την πρώτη ημέρα έως το τέλος, λίγες μέρες μόνο πριν αφήσει ετούτο τον κόσμο ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΑΚΚΕΛ. Δυστυχώς το κενό που έχει αφήσει είναι τεράστιο.

Ως ένδειξη τιμής στον Γιάννη Γκρίνια αποφασίσαμε το υπό ίδρυση ινστιτούτο του ΑΚΚΕΛ να ονομαστεί “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΡΙΝΙΑΣ “.

Προηγούμενο άρθροΠΑΜΕ: Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στην ψήφιση αντιεκπαιδευτικών νόμων εν μέσω πανδημίας και με κλειστά σχολεία
Επόμενο άρθροΈκτακτη επιχορήγηση του ΥΠΕΣ στους Δήμους 1.400.000 ευρώ αποκλειστικά για τα αδέσποτα ζώα