Την Κυριακή 8 Μαΐου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Απαλού διεξήχθη το τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Ευ αγωνίζεσθαι», το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ν. Έβρου υπέρ του έργου της Ιεράς  Μητροπόλεως Αλεξανδρούπολης για την ενίσχυση του Γηροκομείου της πόλης.

Το Δελτίο Τύπου:

Ένα διαφορετικό τουρνουά των ακαδημιών ποδοσφαίρου «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» με κοινωνικό περιεχόμενο πραγματοποιήθηκε από το Σύνδεσμο Προπονητών Έβρου το Σάββατο 7-04 -2016 (10:00-12:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις Απαλού

Αλεξ/πολης, υπέρ του ευαίσθητου κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξ/πολης και ειδικότερα για την ενίσχυση του Γηροκομείου Αλεξ/πολης. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Συνδέσμου Προπονητών Έβρου οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των ακαδημιών, οι γονείς τους και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι συν-πολίτες έστειλαν για μια ακόμη φορά ένα ιδιαίτερο μήνυμα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας.

Το μήνυμα της εκδήλωσης:

«Η κοινωνική αλληλεγγύη στις μέρες που διέπουμε δεν είναι μόνο προσφορά σε συνθήκες κοινωνικοοικονομικής κρίσης ούτε είναι ένα έθιμο και συνήθεια – μία καραμέλα που πιπιλίζουμε μόνο τις γιορτινές ημέρες ή όταν το επιτάσσει η μόδα. Αντίθετα είναι ένας δυναμικός τρόπος κοινωνικής συμμετοχής και παρέμβασης όλων μας με στόχο την εξέλιξη και την καλυτέρευση της κοινωνίας. Η κοινωνική αλληλεγγύη αφορά πράξεις και όχι λόγια. Αναπτύσσει τη φιλία, την κατανόηση και την αποδοχή της διαφορετικότητας των προσώπων.

Ας σεβαστούμε και ας στηρίξουμε τους συνανθρώπους γύρω μας τώρα που το χρειάζονται . Ας αφήσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερους, να ανοίξουμε την καρδιά μας και να την προκαλέσουμε να κινηθεί στους δικούς της ρυθμούς ζωής, δυο (2) νότες ακόμη πιο ανθρώπινες.».

(Παπαπαντελής Νικήτας , Γενικός Γραμματέας Συνδέσμου Προπονητών Έβρου)

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ευχαριστεί ιδιαιτέρα όλους τους ευαισθητοποιημένους συν-πολίτες και ιδιαίτερα τους γονείς των μικρών αθλητών που ανέδειξαν για μια ακόμη φορά τα ανθρωπιστικά και κοινωνικά τους αντανακλαστικά, προσφέροντας κάτι – έστω και το ελάχιστο – στο διπλανό τους .

Θερμά ευχαριστήρια στους φορείς που στήριξαν τη συγκεκριμένη κοινωνική δράση. Ειδικότερα:

1. Τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου, τους μικρούς αθλητές, τους γονείς και

παράγοντες για την παρουσία και συγκινητική προσφορά τους ( ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ , ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ , ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , ΜΑΪΣΤΡΟΣ , ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ και

I-.SOCCER)

2. Το παράρτημα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ και ιδιαίτερα

τον πρόεδρο αυτού κ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ ΓΕΩΡΓΙΟ , για την εθελοντική ιατρική υποστήριξη

3. Το ΕΚΑΒ – ΘΡΑΚΗΣ για την ιατρική υποστήριξη που παρείχε

4. Την ακαδημία ΑΠΑΛΟΥ / ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΥ για την φιλοξενία

Με εκτίμηση

Δ.Σ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΣάρωσε τα μετάλλια ο Γιώργος Κελεσίδης του ΟΕΓΑ στο Πανελλήνιο της Θεσσαλονίκης!
Επόμενο άρθροΗμερίδα προπονητικής με ομιλητές τους Λουτσέσκου και Τσάνα στην Αλεξανδρούπολη!