Εκτροπή της κυκλοφορίας στον δρόμο από την Αλεξανδρούπολη –  Άβαντα, θα ισχύσει από Τρίτη 12 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου .  Η ανακοίνωση αναφέρει

Α  π  ο  φ  α  σ  ί  ζ  ο  υ  μ  ε  :

Άρθρο   1ο

  1. Την προσωρινή εκτροπή της κυκλοφορίας, λόγω στένωσης της λωρίδας τμήματος της Εθνικής Οδού Αλεξ/πολης – Άβαντα, από την διασταύρωση των Νέων Κοιμητηρίων και για μήκος τεσσάρων χιλιομέτρων με κατεύθυνση προς τον οικισμό Άβαντα, προκειμένου εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος..
  2. Οι εργασίες θα είναι μικρής διάρκειας και θα πραγματοποιούνται τμηματικά, θα αφορούν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του ανωτέρω τμήματος του Εθνικού Οδικού Δικτύου της εδαφικής μας αρμοδιότητας και θα ισχύουν από την 11-07-2017 μέχρι την 14-07-2017, σύμφωνα και με το ως άνω (3) σχετικό έγγραφο.
  3. Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται τμηματικά, στο ημιπλάτος της οδού με προσωρινό αποκλεισμό της αντίστοιχης λωρίδας κυκλοφορίας και η κυκλοφορία των οχημάτων και των δύο κατευθύνσεων θα διοχετεύεται στο εναπομείναν τμήμα της οδού με την απαραίτητη διάταξη κυκλοφοριακής σήμανσης και σημαιοφόρους σύμφωνα και με τα διαλαμβανόμενα στην ανωτέρω 3) σχετική

Άρθρο   2ο

α.     Οι διατάξεις του άρθρου 1 της απόφασης αυτής, ισχύουν από 11 έως 14-07-2017 με την δημοσίευση της παρούσας, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 109 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο σύμφωνα  με το άρθ.4 του Ν.3861/2010 και εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων με μέριμνα και ευθύνη  της αναδόχου εταιρίας «ΑΡΔΑΣ-Χ.ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε..», η οποία επί πλέον υποχρεούται, για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης..

β.     Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί, σύμφωνα το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» και να αναρτηθεί στο διαδίκτυο σύμφωνα  με το άρθ.4 του Ν.3861/2010.

γ.     Η εφαρμογή της παρούσας Απόφασης ανατίθεται στην Ελληνική Αστυνομία.

δ.     Οι παραβάτες της παρούσας απόφασης διώκονται και τιμωρούνται κατά τις διατάξεις των άρθρων 3,4 και 104 του Ν.2696/1999 «Κύρωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 2, 3 και 93 του Ν. 3542/07 «Τροποποιήσεις διατάξεων του Κ.Ο.Κ.».-

Προηγούμενο άρθροΣτάθης Γρηγοριάδης – Πάνος Δούκας: “Υπάρχουν άνθρωποι στην Αλεξανδρούπολη που κάνουν θαύματα στον τομέα της τεχνολογίας”
Επόμενο άρθροΜαρτυρίες από ανθρώπους που επισκέφτηκαν το Nuga Best Αλεξανδρούπολης και είδαν βελτίωση στην υγεία τους