Nέες προοπτικές ανοίγονται για το ξενοδοχείο Θράκη Παλλάς, ιδιοκτησίας της οικογένειας Παλακίδη, καθώς από τις 30 Ιουνίου μετονομάζεται σε Ramada Plaza Thraki και εντάσσεται, μέσω franchise, στον μεγαλύτερο ξενοδοχειακό όμιλο του κόσμου, τον Wyndham Hotel Group, ο οποίος περιλαμβάνει 8.000 ξενοδοχεία σε 79 χώρες.

photo04

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ του Θράκη Παλλάς Απόστολος Παλακίδης εξέφρασε τη μεγάλη ικανοποίησή του για τη συνεργασία αυτή, ξεκαθαρίζοντας ότι η Wyndham δεν θα συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ούτε στο management. Παράλληλα, επισήμανε πως η εκτεταμένη ανακαίνιση που θα γίνει σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, προκειμένου να συμβαδίσει με τις πολύ υψηλές προδιαγραφές του ομίλου, θα γίνει 100% από πόρους της Θράκη Παλλάς Α.Ε.

photo03

Μέλος του Wyndham Hotel Group, το Ramada είναι μία παγκόσμια αλυσίδα περισσότερων από 850 πολυτελών ξενοδοχειακών καταλυμάτων, που καλύπτουν περισσότερες από 60 χώρες και είναι ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ξενοδοχειακά συγκροτήματα του κόσμου. Στόχος είναι το ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης να αποτελέσει ‘μαγνήτη’ για τουρίστες από περιοχές όπως η βόρεια Ευρώπη, που γνωρίζουν και προτιμούν τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία για τις υψηλής ποιότητας παροχές τους.

photo01

Ο δ/νων σύμβουλος του Θράκη Παλλάς Κων/νος Παλακίδης σημείωσε ότι η εμπιστοσύνη του ομίλου μεταφράζεται ως εμπιστοσύνη προς τη χώρα μας, τονίζοντας πως πρόκειται για μία τεράστια ευκαιρία για την Αλεξανδρούπολη.

pool-day-pan-13

Ο Edwin Broers, αντιπρόεδρος της Wyndham Hotel Group στην κεντρική και ανατολική Ευρώπη ανέφερε πως «στο Wyndham Hotel Group επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο να προσφέρουμε στους ταξιδιώτες το σωστό μέρος για διαμονή, ανεξάρτητα με τον προορισμό που επιλέγουν. Έχουμε φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης για την Ελλάδα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσθέσουμε το νέο Ramada Plaza Thraki στην αυξανόμενη οικογένεια ξενοδοχείων μας στη χώρα».

thalasso_spa_main

Οι εξελίξεις αυτές, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του ξενοχείου, είναι σίγουρο ότι θα φέρουν και θέσεις εργασίας, αφού πέρα από την αύξηση στον αριθμό και την ποιότητα των επισκεπτών, θα δοθεί βαρύτητα στον στόχο της φιλοξενίας διεθνών συνεδρίων. Σε ό,τι αφορά τις τιμές επισημάνθηκε πως δεν θα υπάρξει τίποτα ακραίο και πως η όποια αναπροσαρμογή τους θα συμβαδίζει με το γενικότερο κλίμα στο χώρο των ξενοδοχείων.

Προηγούμενο άρθροΕντυπωσιακές εικόνες από τους αλεξιπτωτιστές των Ειδικών Δυνάμεων που «κατέλαβαν» το αεροδρόμιο «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ»
Επόμενο άρθροΑπειλή τα ξερά χόρτα στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης – Απαλού