Στον Πειραιά κατέπλευσε χθες το νέο απόκτημα της SAOS FERRIES το Ε/Γ-Ο/Γ MISHI.

Το πλοίο ύστερα από ταξίδι που διήρκησε αρκετές εβδομάδες, έφτασε στην Ελλάδα και σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Φώτη Μανούση, το προσεχές διάστημα θα αρχίσουν οι εργασίες μετασκευής στο ναυπηγείο Καπογιαννάτου στο Πέραμα και αναμένεται να διαρκέσουν 4 μήνες.

Τις μελέτες μετασκευής, την επίβλεψη και την ένταξη του πλοίου στον Ιταλικό νηογνόμωνα RINA, ανέλαβε το ναυπηγικό γραφείο της Ευτυχίας Πετυχάκη , την αρχιτεκτονική εσωτερικών χωρών η Άννα Κουτσοκώστα, ενω σύμβουλοι διοίκησης για την μετασκευή ανέλαβαν οι κ.κ. Χρυσόστομος Καγκελίδης (μηχανολόγος μηχανικός) και Οδυσσέας Γιανούλης (ναυπηγός μηχανικός).

Με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της SAOS FERRIES στο facebook, η εταιρεία ανακοινώνει ότι το όνομα του νεοαποκτηθέν πλοίου της, θα επιλεγεί από προτάσεις που θα κάνουν οι ακόλουθοι της σελίδας.

Πιο συγκεκριμένα:

“Το νεοαποκτηθέν πλοιο της SAOS FERRIES ταξιδεύει αυτήν την στιγμή με τελικό προορισμό τον Πειραιά. Εχει διανύσει χιλιάδες μίλια έχοντας κάνει στάσεις ανεφοδιασμού στην Μανίλα και Σιγκαπούρη. Επόμενες στάσεις του, είναι το Κολόμπο της Σρί Λάνκα και η Τζέντα. Στην συνέχεια μέσω Σουέζ θα έρθει στην Ελλάδα!

Στον Πειραιά θα μετασκευαστεί κυρίως εσωτερικά, χωρίς να αλλάξει τις κύριες γραμμές του ώστε να μεταφέρει εκατόν πενήντα ΙΧ αυτοκίνητα και επτακόσιους επιβάτες.

Ειναι καιρός λοιπόν να του δώσουμε ενα σωστό όνομα!

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ! ΓΙΝΕΤΕ ΝΟΝΟΙ ΜΑΣ!

Προτείνετε μας ονόματα στέλνοντας μηνύματα στο messenger. Ο νονός το όνομα του οποίου θα επιλεγεί, θα ταξιδεύει δωρεάν με το πλοίο μαζι με το αυτοκίνητο του και την οικογένεια του (τέσσερα μέλη) για όσο αυτό θα ανήκει στην εταιρεία μας. Στην περίπτωση που υπάρξουν περισσότεροι του ενός, που θα προτείνουν το όνομα που θα επιλεγεί, θα γίνει κλήρωση”.

Κεντρική φωτογραφία: MarineTraffic

ΠΗΓΗ www.seanews.gr

Προηγούμενο άρθροΧειροτονήθηκε Ιερέας ο καθηγητής Δημήτρης Λινός, σύζυγος της επιδημιολόγου Αθηνάς Λινού
Επόμενο άρθροΤουρκία: Ο Ακάρ παραδέχεται ανοιχτά ότι υπάρχουν προβλήματα στην Αεροπορία της χώρας