Στο πένθος βυθίστηκε ο Προσκοπισμός της Αλεξανδρούπολης από τον θάνατο του Αρχηγός μας Σταύρο Μπαμπάλα 

Σε ανακοίνωση του αναφέρει: 

Ο Αρχηγός μας Σταύρος Μπαμπάλας επέστρεψε σήμερα στον δημιουργό, μετά από σύντομη μάχη με την επάρατη νόσο. Η ώρα της είδησης του θανάτου του μας βρήκε να γιορτάζουμε την Ημέρα Σκέψης. Το κενό του δυσαναπλήρωτο… Ήταν πάντα δίπλα μας σε κάθε μας βήμα. Αιωνία του η μνήμη… Θα σε θυμόμαστε για πάντα Αρχηγέ μας…

Η νεκρώσιμος εξόδιος ακολουθία του Αρχηγού μας θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Κυριακή την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 2 μμ. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Μάκρης.

Στην μνήμη του εκλιπόντος σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του, όσοι το επιθυμούν αντί στεφάνου μπορούν να δώσουν χρήματα στον ναό που θα γίνει η κηδεία ή σε τραπεζικό λογαριασμό, που λογω capital control είναι ιδιωτικός. Τα χρήματα θα δωθούν στο 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων και στο 2ο Σύστημα Προσκόπων.

IBAN: GR91 0172 2280 0052 2802 8470 681

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5228028470681

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

BIC/SWIFT PIRBGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Ο Σταύρος Μπαμπάλας ήταν  Αρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Αλεξανδρούπολης και μέλος του Συλλόγου “ΕΛΛΗΝΟΜΟΥΣΕΙΟΝ ΑΙΝΟΥ“ . Στην τελευταία του συνέντευξη στον MAXIMUM FM 93,6 και στον Δ. Κολιό αναφέρθηκε στην «Εσωτερική ανάγκη να κατασκευάσει σε σμίκρυνση, το μεγαλοπρεπές και επιβλητικό πλοίο της οικογένειας Βισβίζη, την “ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ”, που προκαλούσε τον τρόμο και φόβο του Τουρκικού στόλου , όπου σήμερα κοσμεί το Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρουπολης (εδώ)

Χαρακτηριστικό του γνώρισμα η αγάπη του για την θάλασσα και την ναυπηγική. Όπως είχε αναφέρει πολλές φόρες η Αλεξανδρουπολη χρειάζεται και πρέπει να έχει ένα “Μουσείο Θαλάσσης”

Προηγούμενο άρθροΤην Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου η Υποδοχή της Παναγίας Σουμελά στην Ορεστιάδα – Δείτε Πρόγραμμα της Μητρόπολης για τα “Θεοδώρεια 2017”
Επόμενο άρθροΠαύλος Α. Μιχαηλίδης: “Ευθύνες του κ. Λαμπάκη βάσει και των νέων εγγράφων στην υπόθεση Λυκείου Φερών”