Παρακαλώ να εισάγετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 11 Νοεμβρίου 2020 ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, θέμα προς συζήτηση την αγορά τάμπλετ από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την χορήγηση αυτών κατά χρήση σε μαθητές της Γ’ Λυκείου των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομική δυσκολία, ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης.

Στην ίδια κατηγορία θα μπορούσαν να ενταχθούν οι οικογένειες που έχουν τουλάχιστον δύο μαθητές σε βαθμίδες Λυκείου και Γυμνασίου. Οι συσκευές θα αποτελούν περιουσία των σχολικών μονάδων και μετά το πέρας της σχολικής χρονιάς θα επιστραφούν ώστε να αξιοποιούνται μελλοντικά σε παρόμοιες χρήσεις σε κάθε επόμενη διδακτική χρονιά.

Η επιλογή προτείνεται να γίνει σύμφωνα με τα αιτήματα που υπέβαλαν οι μαθητές στις Διευθύνσεις των Λυκείων και στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση με βασικό κριτήριο τα οικονομικά στοιχεία των οικογενειών.

Αλεξανδρούπολη, 11-11-2020

Για την Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

Τομεάρχης Παιδείας

Αετόπουλος Κυριάκος

Προηγούμενο άρθροΜε 30 εκατομμύρια ευρώ από το ΕΣΠΑ συμμετέχει η Περιφέρεια ΑΜΘ στο «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ – ΑΥΤΟΝΟΜΩ»
Επόμενο άρθροΜε Λήμνο, Σαμοθράκη, Χίο και Σάμο στο στόχαστρο της «αποστρατικοποίησης» η τουρκική «διπλωματία των NAVTEX»