Αθωώθηκαν σήμερα για την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού ο πρώην και ο νυν Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης και Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου όπως και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου μετά την μήνυση Σκίνδρη – Καταδίκη του Θεόδωρου Σκίνδρη από το πολιτικό δικαστήριο για τις υβριστικές εκφράσεις προς τον Πατσουρίδη μέσω facebook

H τρίτη εκδίκαση της υπόθεσης για τη ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου και στην δεύτερη εκδίκαση για την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού Διδυμοτείχου πραγματοποιήθηκan σήμερα, Τρίτη 13 Δεκεμβρίου το πρωί στα δικαστήρια της Ορεστιάδας.

Για τις υποθέσεις δικάστηκαν o πρώην Δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, ο νυν Δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΔ Παναγιώτης Γουρίδης μετά την μήνυση που είχε υποβάλει ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Νέο Ξεκίνημα” Δήμου Διδυμοτείχου Θεόδωρος Σκίνδρης.

“Μετά από ένα αγώνα πολλών ετών φτάσαμε στο σημερινό αποτέλεσμα” τόνισε ο δικηγόρος του κ. Πατσουρίδη Γιώργος Βαρελόπουλος στις αποκλειστικές δηλώσεις στο Ράδιο Έβρος 97,1.

Αποζημίωση θα καταβάλει ο Σκίνδρης στο Πατσουρίδη για δημοσιεύσεις του στο Facebook

Επιπλέον ο κ. Βαρελόπουλος γνωστοποίησε και την απόφαση της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του κ. Πατσουρίδη και του κ. Σκίνδρη. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο συνήγορος του πρώην Δημάρχου Διδυμοτειχου “έχει δεχτεί σωρεία κατηγοριών σε πολιτικό επίπεδο για το θέμα του βιολογικού καθαρισμού, πλέον βγαίνει καθαρός από κάθε κατηγορία από αυτήν την αίθουσα από κάθε κατηγορία και από κάθε λάσπη που έπεσε σε όλη αυτή την πορεία”. Επιπρόσθετα σήμερα παρελήφθησαν και οι δύο αποφάσεις του πολιτικού δικαστηρίου “με τις οποίες ο κ. Σκίνδρης έχασε το δικαστικό αγώνα σε πολιτικό επίπεδο και καταδικάζεται σε αποζημίωση για τις διαφορές υβριστικές εκφράσεις που απευθύνει σε βάρος του κυρίου Πατσουρίδη μέσω Facebook“.

Ράδιο Έβρος 97.1 | radioevros.gr

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα απολογισμού προγράμματος «Υπηρεσίες σχολείου εκπαίδευσης αυτόνομης διαβίωσης ΑμεΑ» στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΕορτάζει και Πανηγυρίζει ο Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως