Θετικές εξελίξεις προέκυψαν χθες Τρίτη (05/11) από την αιφνιδιαστική συνάντηση που είχε ο βουλευτής Έβρου Α.Δημοσχάκης στο Υπουργείο Παιδείας επισκεπτόμενος τον αρμόδιο Υφυπουργό της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλη Διγαλάκη.

Δηλώθηκε, ότι το Υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει την ευθύνη κάλυψης των εξόδων σε ότι αφορά την εξασφάλιση των διδάκτρων για τους Διαλέκτες – Καθηγητές της Νοσηλευτικής Σχολής του Διδ/χου!

Χαρακτηρίστηκε θετική η πρόταση του βουλευτού σε ότι αφορά την εθελοντική ενεργοποίηση του Επιστημονικού & Ακαδημαϊκού Προσωπικού της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ στην Αλεξ/πολη για την στήριξη της Νοσηλευτικής Διδ/χου.

Συζητήθηκε η μόνιμη στέγαση αυτής σε εμβληματικό κτίριο του Διδ/χου & τα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να υλοποιηθεί η σχεδίαση αυτή.

Συμφωνήθηκε η περαιτέρω εξέταση της καθ’ υπέρβασιν εισαγωγής στα ΑΕΙ των 14 μαθητών του Λυκείου της Σαμοθράκης που το 2018 αδικήθηκαν κατάφωρα από την απελθούσα Κυβέρνηση μολονότι συνέτρεχαν οι απαιτούμενες προϋποθέσεις.

Προηγούμενο άρθροΕπίθεση αλλοδαπών σε υπ. Βουλευτή του ΑΚΚΕΛ στον Έβρο
Επόμενο άρθρο«Το Νερό στην Πόλη»: ένα καινοτόμο πρόγραμμα διαχείρισης νερού σε αστικό περιβάλλον που από φέτος εξασφαλίζει 1,7 δισεκατομμύρια περισσότερα λίτρα νερό ετησίως για την Αλεξανδρούπολη