Το τουρνουά χάντμπολ για κορίτσια κάτω των 16 ετών «KIKLOPAKI» που διοργανώνουν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης για 2η συνεχόμενη χρονιά, ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής 27/12 στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος».

Το radiomax.gr βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο γυμναστήριο της πόλης όταν και πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης κατά την οποία οι 12 ομάδες και 200 περίπου αθλήτριες που συμμετέχουν στο τουρνουά παρέλασαν στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως μετά δύο μικροί φίλοι της ομάδας έπαιξαν παραδοσιακά κάλαντα με τα όργανα τους, ενώ στη συνέχεια τα μικρά παιδιά του συλλόγου Ritmo de Arte πραγματοποίησαν ένα πολύ όμορφο χορευτικό σε χριστουγεννιάτικο ρυθμό. Σειρά είχε μία επίδειξη των μίνι τμημάτων των Κυκλώπων, με τους μικρούς αθλητές να ευχαριστιούνται με την ψυχή τους παιχνίδι.

Ακολούθησε μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή, με την διοίκηση των Κυκλώπων να βραβεύει την γυναικεία ομάδα του 1995 που είχε καταφέρει να πάρει την 3η θέση στην Α1 Κατηγορία, θέση που την οδήγησε σε συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Την βράβευση έκανε η παίκτρια της Νέας Ιωνίας και πρώην αθλήτρια των Κυκλώπων Μάγδα Κεπεσίδου. Μάλιστα, ανάμεσα στις αθλήτριες που βράβευσε ήταν και η μητέρα της Έφη Κουρουτζίδου η οποία μάλιστα αγωνιζόταν στην ίδια θέση που παίζει τώρα η κόρη της (τερματοφύλακας). Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι κ.κ. Δημήτρης Πέτροβιτς (Περιφέρεια Έβρου), Γιάννης Βαταμίδης (Δήμος Αλεξανδρούπολης) και Δημήτρης Ρίζος (βουλευτής).

Ακούστε τι είπαν στο μικρόφωνο του radiomax.gr η πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά Έφη Κουρουτζίδου και η παίκτρια της Νέας Ιωνίας Μάγδα Κεπεσίδου:

Ε. ΚΟΥΡΟΥΤΖΙΔΟΥ 27-12-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Μ. ΚΕΠΕΣΙΔΟΥ 27-12-2015 by Maximum936fm on Mixcloud

Ωστόσο, το παράπονο του μέσω του radiomax.gr έκανε ο πρόεδρος των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Χαραλαμπάκης που τόνισε:

«Βλέπετε ότι φέτος προσπαθήσαμε να κάνουμε το τουρνουά ακόμα πιο ωραίο και πιο οργανωμένο από πέρυσι. Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που μας τιμούν με την παρουσία τους. Είναι κρίμα λοιπόν για αυτές τις ομάδες και για αυτά τα παιδιά το γεγονός ότι αύριο (Δευτέρα) για δύο ώρες θα πρέπει να μεταφερθούν στο γυμναστήριο των Φερών για να αγωνιστούν επειδή στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης θα προπονείται η ομάδα βόλεϊ του Εθνικού. Είναι ντροπή!»

Ο λόγος για τον οποίο ο Εθνικός θα προπονηθεί μέσα στις γιορτές είναι για να δοκιμάσει έναν νέο παίκτη, ενώ όπως μας είπε ο κ. Χαραλαμπάκης, ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης θα βάλει λεωφορείο του Δήμου για να μεταφερθούν τα παιδιά στις Φέρες.

Το «KIKLOPAKI» θα συνεχιστεί αύριο και μεθαύριο οπότε και θα ολοκληρωθεί με τις βραβεύσεις των πρωταγωνιστών και με την τελετή λήξης.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή έναρξης και από έναν αγώνα του τουρνουά:

 

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

 

 

Προηγούμενο άρθροΈφτασε το “Σαόνησος” στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθρο“Συναυλία για τη ΖΩΗ” πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αλεξανδρούπολη