Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, το Πολυδύναμο Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης ΚΕΘΕΑ Κιβωτός στο πλαίσιο των δράσεών του, διοργανώνει διαδικτυακή εκστρατεία ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σε ζητήματα εξαρτήσεων.

Η πρόληψη και η θεραπεία των εξαρτήσεων στηρίζονται στην επαφή, την επικοινωνία, τη σύνδεση πρόσωπο με πρόσωπο, τη σχέση, το μοίρασμα, την αποδοχή. Οι ανθρώπινες σχέσεις και τα δίκτυα κοινωνικής υποστήριξης μπορούν να αποτελέσουν προστατευτικούς παράγοντες που πολλαπλασιάζουν τις παραπάνω δυναμικές. Πού μπορούμε να εντοπίσουμε στην καθημερινότητά μας τις συνθήκες εκείνες που μας δίνουν δύναμη; Ποιες είναι οι καταστάσεις και τα ερεθίσματα που «φωτίζουν» την πηγή της δύναμής μας; Ας τα αναζητήσουμε μαζί!

Προώθησε το μήνυμα του ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ #eimaste_dipla_sou φωτογραφίζοντας στιγμές της καθημερινότητας που σε ενδυναμώνουν.

Ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου 2021 #eimaste_dipla_sou με μια φωτογραφία που να αποτυπώνει στιγμές της καθημερινότητας που σου δίνουν δύναμη. Συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα θετικό μήνυμα ενδυνάμωσης.

Προηγούμενο άρθροΑνοιξε η πλατφόρμα για αλλαγή δεύτερης δόσης εμβολίου AstraZeneca
Επόμενο άρθροΔΕΔΔΗΕ: 664 προσλήψεις για 18 ειδικότητες